A fehér tévé mennyire nem jó ötlet?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 08:04
1/10 anonim válasza:
Ha neked tetszik akkor jó ötlet. Azért nézd meg, illene-e a lakásba.
2/10 MrPifta válasza:
a TV esetén nem a színe a legfontosabb jellemzője.
3/10 anonim válasza:
Semennyire, félhomályban, de még majd' teljes sötétben is mindig ott fog világítani örökké a kávája. Ezzel az a gáz, hogy a tévét meg pont nézni szokás. Szóval látod. Szóval zavaró. Nem a tévével kell divatozni.
4/10 anonim válasza:
Félreolvastam a kérdést: nem jó ötletnek kiváló.:)
5/10 anonim válasza:
Nagyon nem jó, a szálló portól beszürkül, nehéz tisztítani.
6/10 anonim válasza:
Egy idő után beszürkül, besárgul, -ocsmányul fog kinézni!
7/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a legfontosabb tulajdonsága, de azért egyáltalán nem mindegy, a lakásba meg nagyon is illene. Kedves Bunkó. :) Fehér a laptopom, a nyomtatóm, a telóm, mindenem... nem divatból, szerintem szebb, nőiesebb. Az, hogy az arcunkba világít, nem igaz, mert a nappaliban lesz, a hálószoba tévémentes övezet. Ami aggaszt, az a tisztítása, mert látom a laptopomon meg nyomtatómon, hogy ezek kényes darabok... :(
2014. ápr. 26. 12:57
8/10 anonim válasza:
Minden nap kell mosni, de egy idő után akkor is kicsit beszürkül.
9/10 anonim válasza:
" Kedves Bunkó. :)"
Nem tudom, melyik válaszolóra értetted, de te, -kérdező- te sem vagy különb!
Azért, mert valakinek más a véleménye, mint a tiéd, még nem kell feltétlenül "lebunkózni"!
Az még kevésbé nőies!
10/10 MrPifta válasza:
szerintem rám, amiért azt mondtam, nem a színe a legfontosabb. De ha van egy szép fehér 52 centis, meg egy csúnya fekete 120 centis, inkább az utóbbit érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!