Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen szintetizátort vegyek...

Milyen szintetizátort vegyek lakodalmas zene lejátszásához?

Figyelt kérdés
Milyen szintetizátort vegyek az ilyen műfajú zene lejátszásához? Teljesen kezdő vagyok a téren. Milyet ajánlotok? :)

2015. jan. 8. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem yamahám van, de a korgot is szerettem.

Az a lényeg, hogy támogassa a külső MIDI fájlok bevitelét, pc-ről, pendrive-ról stb.

Akkor bármit eltolhatsz rajta.

2015. jan. 8. 23:23
 2/4 slkepszelet válasza:
100%
Yamahat..... csak Yamahat!!! semmi Korg ! Ha van mit a tejbe apritanod akkor Tyros sorozatot ha kicsit szukosebb a keret akkor az S900 sorozatbol, de a PSR3000 is megfelel a lagzis - vendeglatos igenyeknek es az mar tenyleg olcso. Regi vendeglatos zenesz vagyok, tapasztalatbol tudom. A Rolandok is jok voltak valamikor regen a 90-es evekben, de ma mar nem olyanok, es meg sem kozelitik a Tyrost, az arukrol mar nem is beszelve, olyan dragak hogy embertelen. Szoval en nagyon Yamaha parti vagyok, nem Yamaha kereskedo , hanem Zenesz.
2015. jan. 9. 00:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk korgom is akkor volt utoljára, amikor még flopyn pakolásztam a midiket.

Akkoriban szerettem.

Lehet mai fejjel másképp látnám, de a yamaha tényleg állat.

2015. jan. 9. 00:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! :)
2015. jan. 13. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!