Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen szintetizátort vegyek...

Milyen szintetizátort vegyek és hol?

Figyelt kérdés
Igazából arra kell csak, hogy magamban játsszak rajta; nem nagyon értek a dologhoz, tudok játszani de a hangszerekről nem tudok semmit. Az jó lenne ha lennének rajta valamilyen effektusok (tehát különböző hangzások, nem tudom ezt hogy hívják, de pl. orgona meg ilyenek.) Nem szeretnék 40-50 ezernél többet szánni rá, abból kijön egy olyan ami egész jó? És hol vegyem? Tehát van ilyen, hogy az egyik hangszerbolt jobb vagy kedvezőbb mint a másik vagy ilyesmi? Köszi előre is!

2013. aug. 24. 03:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Cipöt a cipö boltból, hangszert a hangszerboltból!

Ha csak ennyi az elvárásod amit le írtál, akkor a hangszer-

botba elmész, vagy ha van lehetöséged, nem csak 1 boltba

körbenézel és választasz egy szintit ami árba megfelel! Gyakorlatilag egy Új Casiot kapsz ennyiért és abba is ugyan ugy vannak hangszinek /orgona, zongora, harmonika, Stb./ Viszont Ha nem ragaszkodsz Új hoz esetleg vehetsz

Yamahát vagy Rolandot ami minöségileg jobb hangszer,

sokkal jobb a hanggenerátora, ez által sokkal szebb élethübb, minden hangszin!

2013. aug. 25. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Lényeges kérdés, hogy automata kíséretes hangszert akarsz, vagy sem. Ha kíséret nélküli, akkor azt is érdemes felvetni, hogy elég e egy midi billentyűzet ami 10e ft-tól megvehető használtan. Egy zeneszerkesztő program szoftverszintijén is lehet játszani és akkor alig kellett pénzt kiadni. Ha kíséret nélküli szintit akarsz, akkor arra számítani kell, hogy erősítő is kell hozzá, tehát ez már eleve tolja a költségeket. Ha automata kíséretes szintire gondolsz, akkor az egyszerűbb, mivel ezek önmagukban is megszólalnak a bennük lévő kihangosításon keresztül. Javaslom az ötvenezerig kategóriában válassz a 'Yamaha PSR' sorozat régebbi típusai közül.
2013. aug. 26. 06:39
 3/3 anonim válasza:

Szia! Igazából mindent elmondtak előttem, de azért még egy dolog kimaradt. Én nemsokára kapok egy szintetizátort mert azt fogok tanulni zenesuliba. Azt mondták, hogy minimum 5 oktávos legyen a szinti. Ami azt jelenti hogy 5x rajta lesz az a három egymás melletti fekete billentyű (így a legkönnyebb megnézni hogy hány oktávos vagyis C-től C2-ig az egy oktáv :)). Nekem ehhez hasonló lesz :

[link]

Remélem segítettem. :)

2013. aug. 26. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!