Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen PS3-al járok jobban...

Milyen PS3-al járok jobban FAT 60GB vagy Slim 160GB (többi lent)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Éppen PS3 vásárlás előtt vagyok!

30-ért tudnék venni egy PS3 FAT 60GB-s gépet, amin nem tudom milyen firmware van és nincs hozzá a joystickon kívül semmi, és emelett sajnos sok helyen olvasom, hogy a 60 gigásak szeretnek beleesni a sárga led hibába, mondjuk én nem egész nap akarom használni, de azért néha 4 órát is használnám, akkor félek, hogy megadná magát :(

A jó pont viszont ami mellette szól az a 4 usb, és a kártyaolvasó, meg régen a PS2-nél is mindenki esküdött a slim-re, és azok döglöttek meg hamarabb, volt egy vastag gépem, igaz hangos volt a slimhez képest rohadtul, de azon kívül még csak annyit sem mondott, hogy nyekk, még akkor sem amikor levertem a szekrényről 1-1,5 méter magasból.

Az ő ellenfele a másik amit tudnék venni az egy Dublinból behozott angol konnektor átalakítós PS3 SLIM 160GB , aminek előnye, hogy ha netán kimegyek angliába tudom ott is használni, bár ez csak egy átalakító vásárlásával megoldható a FAT-en is.

Ezen azt is tudom, hogy 4.60-as firmware van.

És kapok hozzá egy josytickot, és egy GTA 5-öt eredeti játékot.

Hátránya, hogy ebben nincs kártyaolvasó, és csak 2 USB csatlakozó van rajta.

Ami lehet, hogy kevés amikor rákötnék, billentyűzetet, egeret, és egy pendrive-ot is :(

Az ára viszont nem túl nagy a FAT-éhez képest: 33-ért tudnám megvenni. :)

Wifi úgy tudom, hogy mindkettőben van, azt hiszem a FAT-ek közül csak a 20 gigás nem rendelkezik wifivel, de azért örülnék, ha valaki megerősítene ebben! :)

Mellesleg akármelyiket veszem meg, arra szeretnék CFW-t telepíteni, a FAT szériaszáma CEHC04 amit sajnos a konzolokszervize nem vállal el, talán másik helyen meg tudnám még csináltatni vagy házilag megcsinálnám otthon magamnak amivel rengeteg pénzt spórolok meg, és sztem sikerülne is, mert azért nem vagyok elveszve a szórakoztató elektronika világában.

A SLIM széria száma CECH-2503A amit tudom, hogy elvállalnak, és mellette szól még a 100GB-val nagyobb háttértár!

Segítsetek kérlek, melyikkel járok jobban?

2015. jan. 7. 10:18
1 2
 11/13 TaKy99 ***** válasza:

WTF?

Eddig úgy tudtam, hogy a PS az nem PC. Azaz a PC-hez PC kiegészítőt, a PS-hez PS kiegészítőt használunk.

De, ha te mondod!

Akkor a PC-s egér a PS-hez való...

Vagy mégsem?

2015. jan. 18. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Azt mondom, hogy normális egeret és billentyűzet usb-set a játékokban nem fogsz tudni beállítani mert nem támogatja

Próbáltam....logitech mk330-al Ps-t tudta írányítani, de játékot nem és játékban nem volt opció, hogy egérre váltás

Azt a szart amit mondtál azt direkt erre van kitalálva, hogy joyként érzékelje

De ha ezt ilyen nehéz felfogni nem az én hibám

2015. jan. 18. 17:09
 13/13 TaKy99 ***** válasza:

Ja, már értem!

Tehát az az alap és normális, hogy pc egeret ps csatlakoztatsz...

Ha valaki esetleg ps egeret akar ps hez csatlakoztatni, akkor az nem normális.

Értem én! ;)

2015. jan. 19. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!