Milyen PS3-al járok jobban FAT 60GB vagy Slim 160GB (többi lent)?
Sziasztok!
Éppen PS3 vásárlás előtt vagyok!
30-ért tudnék venni egy PS3 FAT 60GB-s gépet, amin nem tudom milyen firmware van és nincs hozzá a joystickon kívül semmi, és emelett sajnos sok helyen olvasom, hogy a 60 gigásak szeretnek beleesni a sárga led hibába, mondjuk én nem egész nap akarom használni, de azért néha 4 órát is használnám, akkor félek, hogy megadná magát :(
A jó pont viszont ami mellette szól az a 4 usb, és a kártyaolvasó, meg régen a PS2-nél is mindenki esküdött a slim-re, és azok döglöttek meg hamarabb, volt egy vastag gépem, igaz hangos volt a slimhez képest rohadtul, de azon kívül még csak annyit sem mondott, hogy nyekk, még akkor sem amikor levertem a szekrényről 1-1,5 méter magasból.
Az ő ellenfele a másik amit tudnék venni az egy Dublinból behozott angol konnektor átalakítós PS3 SLIM 160GB , aminek előnye, hogy ha netán kimegyek angliába tudom ott is használni, bár ez csak egy átalakító vásárlásával megoldható a FAT-en is.
Ezen azt is tudom, hogy 4.60-as firmware van.
És kapok hozzá egy josytickot, és egy GTA 5-öt eredeti játékot.
Hátránya, hogy ebben nincs kártyaolvasó, és csak 2 USB csatlakozó van rajta.
Ami lehet, hogy kevés amikor rákötnék, billentyűzetet, egeret, és egy pendrive-ot is :(
Az ára viszont nem túl nagy a FAT-éhez képest: 33-ért tudnám megvenni. :)
Wifi úgy tudom, hogy mindkettőben van, azt hiszem a FAT-ek közül csak a 20 gigás nem rendelkezik wifivel, de azért örülnék, ha valaki megerősítene ebben! :)
Mellesleg akármelyiket veszem meg, arra szeretnék CFW-t telepíteni, a FAT szériaszáma CEHC04 amit sajnos a konzolokszervize nem vállal el, talán másik helyen meg tudnám még csináltatni vagy házilag megcsinálnám otthon magamnak amivel rengeteg pénzt spórolok meg, és sztem sikerülne is, mert azért nem vagyok elveszve a szórakoztató elektronika világában.
A SLIM széria száma CECH-2503A amit tudom, hogy elvállalnak, és mellette szól még a 100GB-val nagyobb háttértár!
Segítsetek kérlek, melyikkel járok jobban?
WTF?
Eddig úgy tudtam, hogy a PS az nem PC. Azaz a PC-hez PC kiegészítőt, a PS-hez PS kiegészítőt használunk.
De, ha te mondod!
Akkor a PC-s egér a PS-hez való...
Vagy mégsem?
Azt mondom, hogy normális egeret és billentyűzet usb-set a játékokban nem fogsz tudni beállítani mert nem támogatja
Próbáltam....logitech mk330-al Ps-t tudta írányítani, de játékot nem és játékban nem volt opció, hogy egérre váltás
Azt a szart amit mondtál azt direkt erre van kitalálva, hogy joyként érzékelje
De ha ezt ilyen nehéz felfogni nem az én hibám
Ja, már értem!
Tehát az az alap és normális, hogy pc egeret ps csatlakoztatsz...
Ha valaki esetleg ps egeret akar ps hez csatlakoztatni, akkor az nem normális.
Értem én! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!