Milyen laptopot vegyek? Nem értek én ehhez.
Max 150em van rá. A cél: internetezés, filmnézés, zene/film letöltés és fusson rajta a portal2:D
Nő vagyok, szóval nem értek ezekhez. Nézegettem kérdéseket, proci meg ram meg NVIDIA vagy mi...(kövezzetek meg,de fogalmam sincs ezek mik).
Szóval valami dedós szintre butítsátok le légyszi:D
Köszi!
A helyedben ezt venném:
Dell jó gyártó és a felszereltség is egészen rendben van szerintem. Portal 2 menni fog rajt szvsz :)
Köszi!
Jah és windows-t is kellene vennem...hogyan lehet ezeket kapni? Egy pakkban vagy külön kell hozzá megvennem?
Ha fontos az eredeti Windows, akkor előtelepítve vegyed, mert sokkal olcsóbb, mint külön, Portal 2vel pedig az integrált vga-k is elboldogulnak, ahhoz nem kell külön, mert csak plusz hibaforrás.
Én a Fujitsu A544et javaslom:
Lenovo nem ajánlott, mert a garanciája semmit sem ér, mivel a magyarországi szervizelésük nem áll a helyzet magaslatán.
A Fujitsu nem egyezik meg a régi Fujitsu-Siemens-el, jót tett nekik a szétválás, már nincsenek gondok vele, Acer-t semmiképp sem vennék, ahogy X szériás Asus-t sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!