PSP-re hogyan teszek játékot filmet akármit? Probléma lejjeb! (PSP 3000)
Flashelés az a psp feltörése, hogy a letöltött játékok is menjenek rajta.
Ha nincs flashelve csak az eredeti játékok fognak elindulni.
Videókat mp4-be kell konvertálni, aztán le fogja játszani.
Zenét flashelés és konvertálás nélkül is le kéne játszania, nem tudom azzal mi lehet a gond.
Vedd ki az aksit és nézd meg hogy a data code után a kis fehér négyzetben milyen számot és betűt ír(1 számnak és egy betűnek kell lennie).Mond meg milyen OFW van a gépeden és akkor talán tudok segíteni.
Így tudod megnézni:Settings--System Settings--System Information és abba belemész és ott a system software után mit ír? (na az az OFW) és írd le azt pontosan és ha törhető akkor megmondom hogy csináld.
Az akksis dolgot nem kell megcsinálni, mert 3000 esetében mindegy az alaplap típusa, de a fimrware szám tényleg lényeges.
Ha 5.03 vagy annál kisebb akkor szerencsés vagy, ha nagyobb akkor jó ideig (min. fél év, de szerintem még utána sem törik fel) nem fogsz tudni másolt játékkal játszani.
Nem jó. Azt még nem lehet flasshelni. Akkor marad neked az eredeti játék vásárlás :S
Jelenleg ezen dolgoznak hogy meglehessen csinálni,de semmi hír idáig :S
Szerintem még fél év múlva sem fogsz tudni másolt játékkal játszani 5.55-ön.
Nekem annó 4.01-en volt az új alaplapos psp-m, de akkor még az új alaplapot sehogy sem lehetett flashelni, és kb. 8 hónapja volt meg, mire feltörték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!