Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PSP-re hogyan teszek játékot...

PSP-re hogyan teszek játékot filmet akármit? Probléma lejjeb! (PSP 3000)

Figyelt kérdés
Az a bajom hogy a psp-n mikor öszzedugom a géppel kb 30 mp alatt szétkapcsol és nem tok vele semmit tenni.Meg nem tudom ,hogy mi az a a flashelés,mi kell hozááá?Bármilyen mappába teszek zenét vidót vagy játékot nem játszale.Magyarázzátok el mit hogyan mivel kell csinálni!!Köszi!!!
2010. febr. 4. 14:08
 1/10 anonim ***** válasza:
2010. febr. 4. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Flashelés az a psp feltörése, hogy a letöltött játékok is menjenek rajta.

Ha nincs flashelve csak az eredeti játékok fognak elindulni.

Videókat mp4-be kell konvertálni, aztán le fogja játszani.

Zenét flashelés és konvertálás nélkül is le kéne játszania, nem tudom azzal mi lehet a gond.

2010. febr. 4. 17:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Légyszíves írd le nekem hogyan kell flashelni és hogy a játékot hova tegyem.Köszi hogy segítetek
2010. febr. 4. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Vedd ki az aksit és nézd meg hogy a data code után a kis fehér négyzetben milyen számot és betűt ír(1 számnak és egy betűnek kell lennie).Mond meg milyen OFW van a gépeden és akkor talán tudok segíteni.

Így tudod megnézni:Settings--System Settings--System Information és abba belemész és ott a system software után mit ír? (na az az OFW) és írd le azt pontosan és ha törhető akkor megmondom hogy csináld.

2010. márc. 11. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Az akksis dolgot nem kell megcsinálni, mert 3000 esetében mindegy az alaplap típusa, de a fimrware szám tényleg lényeges.

Ha 5.03 vagy annál kisebb akkor szerencsés vagy, ha nagyobb akkor jó ideig (min. fél év, de szerintem még utána sem törik fel) nem fogsz tudni másolt játékkal játszani.

2010. márc. 11. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
ja igen bocs azt hittem 2004-es a gép :) Igen nézd meg milyen firmware van rajta és ha 5.03 vagy annál kisebb akkor segítek megcsinálni.
2010. márc. 11. 18:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Megnézem és 5.55-ös van rajta.az még jó?
2010. márc. 18. 15:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem jó. Azt még nem lehet flasshelni. Akkor marad neked az eredeti játék vásárlás :S

Jelenleg ezen dolgoznak hogy meglehessen csinálni,de semmi hír idáig :S

2010. márc. 22. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem még fél év múlva sem fogsz tudni másolt játékkal játszani 5.55-ön.

Nekem annó 4.01-en volt az új alaplapos psp-m, de akkor még az új alaplapot sehogy sem lehetett flashelni, és kb. 8 hónapja volt meg, mire feltörték.

2010. márc. 22. 20:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj majd itt-ott veszek játékokat!!:)X)!De köszönöm szépen mindenki segítségét!
2010. márc. 24. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!