Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek tapasztalato...

Mi a véleményetek tapasztalatok erről az autómagnóról?

Figyelt kérdés

Sencor SCT3016MR

Megéri megveni? Suzuki swift be kellene 2db gyári hangszóró van a kocsiban ami nem egy hatalmas nagy teljesítményű, de nem is áll szándékomban mélynyomót meg minden ilyesmi marhaságot beszerelni

2014. dec. 28. 19:06
 1/7 dirtboy ***** válasza:
én maradnék a nevesebb gyártóknál de ahogy gondolod,ez is megteszi hallgatni a dankó rádiót
2014. dec. 28. 19:14
 2/7 A kérdező kommentje:
nem rádiót akarok hallgatni hanem a kedvenc zenéimet pendrive vagy SD kártyáról
2014. dec. 28. 19:48
 3/7 dirtboy ***** válasza:

akkor nem értem,ha zene hallgatás a cél akkor miért marhaság egy mélynyomó?

egy mélynyomó szerepe az hogy ami a zenében van alacsonyabb frekvencia azokat hallhatóan lesugározza neked.

ezeket az alacsony frekvenciákat egy ajtóban lévő gyári vagy éppen nem gyári mélyközép hangszóró nem tudja lesugározni úgy hogy te azt halld is.

egyrészt az ajtó még bitumenlappal szigetelve sem olyan jó mint egy rendes mdf láda amiben a nyomók vannak másrészt meg a hangszórók sem arra lettek tervezve,nincs elég nagy xmax sem elég alacsony Fs értékük.

tehát ha te kedvenc zenédet úgy akarod hallani ahogy azt az alkotója elkészítette akkor ahhoz kell egy kis mélynyomó is.

akár egy gladen rs8,vagy sqx8.

ezek nagyon picike nyomók mindössze 20cm-esek és 18-20literes reflex láda elég nekik.

de ha neked jó úgy is hogy hiányzik a mély tartománya a zenéidnek akkor nem kell semmi marhaság.

2014. dec. 29. 14:46
 4/7 A kérdező kommentje:
hogy pontosítsak a dolgokon én azt nem szeretem amikor úgy dübörög az autóban a zene hogy a saját hangját sem hallja az ember
2014. dec. 29. 15:08
 5/7 dirtboy ***** válasza:
elhiszem de te meg azt hidd el hogy a mélynyomó tud halkan is szólni,és bizony senki nem fog fegyvert tartani a fejedhez hogy tekerd fel a hangerőt maxra
2014. dec. 29. 15:13
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor adj nekem egy tanácsot milyen mélymonyót vegyek?Mert rábeszéltél de komolyan adhatnál valami tuti tippet, pl márka ami megfelelő. az olx en van egy pioner márkájú 3000ft 16cm es hangszóróval. szerinted elég lenne?
2014. dec. 29. 17:54
 7/7 dirtboy ***** válasza:

16os nyomót én nem ismerek,20cm a legkisebb olyat is ajánlottam az rs8 és az sqx8 személyében,azok azért 8ak mert 8collosak tehát 20cm-esek.

legolcsóbb ami szóba jöhet egy phonocar

[link]

őket én reflex ládába tenném mert szerintem a méretük miatt kell a reflex hogy kellő hangerőt el tudj érni velük.

10ezer körül kapsz is hozzájuk használtan megfelelő erősítőt,nincs nagy teljesítmény igényük.

ha netán 14 belefér akkor ezt ajánlom

[link]

elől nem tudom hogy neked komponens szett van e vagy micsoda de csinálhatod úgy is hogy 4csatornás erősítőt veszel 12-15ért vannak azok is és akkor az ajtókban lévőket is meg tudod róla hajtani.

azzal ne gondold hogy csak hangosodnál,a zene minősége javulna ha nem a fej végfoka hajtaná a hangszórókat hanem rendes A/B osztályú erősítő.

én SQ ban utazok tehát ami neked is kell,szóval nem adok neked hülye tanácsot,nem célom nekem sem a szélvédő repesztés.

2014. dec. 29. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!