Mi a véleményetek erről az ebook olvasóról? Megéri? Tapasztalatok?
Azért ezt néztem ki, mert az ára is jó, és adnak hozzá ajándék tokot, viszont van 40-60 ezerért is. Nem akarok az ebook olvasómmal hencegni, hogy milyen drága volt, de sz*rt sem szeretnék venni, és akkor már inkább adok érte többet, de legyen jó.
Nem ilyen típusom van, de ugyanez a márka, én meg vagyok vele elégedve, bár a gyári firmware nem tetszett és néha az ékezetekkel problémázott, ezért lecseréltem egy nem hivatalos változatra (nézz utána fórumokon, tesztekben, hogy ezzel mi a helyzet) és azóta tökéletesen működik. Azért is tetszett, mert külön van az akksija és rendelni is lehet hozzá, nem kell szervizzel vacakolni, bár két év alatt még nem volt rá szükség. De sajnos az a típus már nem nagyon kapható, ahogy elnézem.
Bár tapasztalatom szerint amiről nincsenek tömegesen rossz vélemények a neten, azzal nem lesz gond. Tudom mindenki azzal jön, hogy a Kindle az etalon, szerintem ízlés kérdése, szép a kijelzője meg minden, de nekem a használata sokkal nehézkesebb, konvertálgatni mindent, stb.
Gondold végig az igényeidet és az alapján keresgélj, csak az a lényeg, hogy e-inkes kijelzője legyen. Érintős vagy gombos? Háttérvilágításra szükséged van-e? Milyen formátumokat használnál elsősorban? Zenehallgatásra használnád-e? Ha leszűkítetted a kört, akkor olvass teszteket, fórumokat és részemről utánanézek vásárlás előtt a szerviznek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!