Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Plazmát vagy LCD? Érvek-ellené...

Plazmát vagy LCD? Érvek-ellenérvek? 127cm néztem ki,130. 000-ig mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Sima LCD (CCFL) vagy LED-LCD?

CCFL-t már semmiképp sem vennék, én a plazma híve vagyok mai napig, csak a LED-es tv-nek olyan jó marketinget nyomtak, hogy mára kb kihalt a plazma, hiába jobb a minősége.

2014. dec. 27. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:

PLazma: szebb kép, óriási áramfogyasztás

LCD(ledes): nem olyan szép kép, viszont a plazmánál és a hagyományos CRT -nél kissebb fogyasztás.

130-ért véleményem szerint 127cm-es tv-t vagy valami márkátlanabbat, vagy szürkeimportos 1 év bolti garanciás valamit kapsz.

2014. dec. 27. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Óriási áramfogyasztás?? Maximum 120 wattott fogyaszt a 120cm-es plazmám, de mivel nem maxon van a fényerő, így kevesebbet. Egy régi izzó többet fogyaszt mint a tv. A plazmának sokkal szebb a képe, de ha nagyon világos van akkor nem lehet annyira látni, legalábbis én még nem láttam matt plazmát(valószínűleg mert nagyon rontja a képet, és akkor nincs értelme a plazmának)
2014. dec. 27. 13:12
 4/5 Osynho ***** válasza:
Sajnos a plazmák gyártásával leálltak. 130-ért újan csak a LG 50PB6500 van, ahogy nézem. Az se sok helyen. A tesóját, a 660V-t láttam boltban, vállalható volt a képe. A hasonló árú lcd-knél sokkal nyugodtabb, természetesebb a képe, jobb a mozgásmegjelenítés is. A feketeszintet nem láttam a sok neon miatt, de lcd szintet biztos hoz. Viszont sajnos van egy global dimming tulajdonság, ami jellemző rá. Fekete háttérnél emeli a fényerőt, világosnál pedig csökkenti. Elég zavaró, nem tudom, hogy kellene kikacsolni.
2014. dec. 27. 15:38
 5/5 A kérdező kommentje:

na ezeket néztem ki igazából: [link]

[link] meg ezt a lg amiről az utolsó válaszoló irt.

ha van valakinek ötlete hogy még melyik tévé jöhet szóba szívesen fogadom ár/érték arányban a pénzemért a legjobbat akarok venni.most egyenlőre a plazma felé húz a szívem.

2014. dec. 27. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!