Milyen notebook-ot ajánlanátok?
Tegyél hozzá még 9 ezer forintot és kapsz egy Asus X550LN-t nagyon jó kis gép!
Ilyenem van 2 hónapja, előtte egy AMD-s Acerom volt, de az kuka, pedig nem volt olcsó. Ezt gépet ajánlom, az ismerőseim közül is van még 3 embernek ugyan ilyenje, és ők is pozitív véleményt mondanak róla. Elmennek rajta a mai játékok is. Ami meglepett,hogy a Gta4-nél maxon a CPU 55 fokos volt csak. Tehát a hűtése is kiváló!
Ez a gép úgy gondolom nem gamer kategória, ez egy normál használatra való gép.
Celeront ne vegyél csak nyűg lenne vele, Ha például jobb minőségű filmeket is akarsz nézni akkor minimum core 2 duo-t, de még praktikusabb az core i3. Én is azért vettem főként. Praktikus inkább egyszer venni egy jobbat 4-5-6-7 évre mint hogy megveszed a celeront és utána másnap ki dobod mert olyan szar. Én ezt a gépet javaslom amit írtam, hidd el megéri azt a +9 ezret. Inkább most szánj rá plusz annyit, minthogy idegeskedned kell utána, hogy amit vettél abba a cpu egy gyenge .... .
Nézelődök Neked, találtam egy jó kis gépet, és dedikált kártyás is, amire mondod ,hogy kellene arra ez a legtökéletesebb:
Viszont ez a megfontolatlan! Az enyém ugyan ilyen 2gb-s dedikált vga-val. Ez anélkül van, a cpu tökéletes 4. szériás i3. Kiváló, azt javaslom ezt vedd meg, csalódni nem fogsz, vagy is pozitív értelemben igen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!