LED-es TV esetében mi a különbség a kettö közt? "Képfrissítés 100Hz vagy 200Hz

Figyelt kérdés
Van a érzékelhetö különbség mindennapi használatban?

2014. dec. 25. 12:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Zöld kéz mindenkinek!
2015. jan. 4. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Tesómnál egy 400HZ-es Smart tv-van és szemmel láthatóan jobb képet ad mint az én 100HZ-es Samsung Led tv-m.

a jobb alatt azt értem hogy folytonosabb,élethűbb,egész más filmet nézni benne,

olyan mint ha nem csak a szereplők, de a kamera is mozogna ide-oda..nagyon élvezetes látványt ad..

És akkor milyen lenyűgöző lehet egy 800 vagy 1000z-es TV?..

Amint összegyűlt a kis pénzem, azonnal lecserélem a TV-met egy magasabb típusúra az biztos.

Szóval a 200HZ-eset vedd meg kérdező.:)

2015. febr. 3. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:

szia! Én sem tudtam, mi a különbség. A kolléganőm hívta fel rá a figyelmet. Pont tegnap vettünk apukámnak TV-t a Media Marktban, ahol ugye jó sok TV van egymás mellett. Volt egy 50 és egy 100Hz-es egymás mellett.

Mivel legalább annyira amatőr vagyok ebben, mint az atomfizikában. :)

Így rákérdeztem az eladótól, hogy nézzem rám, és lehetőleg az én szintemnek megfelelően próbálja elmondani :)

Ő annyit mondott, hogy pl. egy 100-200 Herz-es TV-nél egy focimeccsnél nem látsz "kondenzcsíkot" a labda után, jobban leköveti a mozgást, míg egy 50 Herzes-nek azért ez már jobban érzékelhető. Nyilván ez sem rossz minőség, nekünk is 50 Hrz-es van, nincs gond vele, de legközelebb erre azért már mi is oda fogunk figyelni :)

2015. márc. 4. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!