Mit lehet csinálni ennyi olyan DVDvel, ami már nem kell?
200-ért tudod ki fog ma már DVD-t venni. Egy nullát csapj le a végéről, úgy talán van esélyed, hogy valaki ránézzen.
Vagy csinálj egy backup-ot a géped tartalmáról, zárd be egy jól szigetelő fém ládába, és ásd el 2 méter mélyre az utókor számára.
Fogalmam sincs mire lehetne őket még használni, annyira kevés már az a 4,7 GB, meg elavult az optikai meghajtó.
Előző vagyok, csak látom, hogy közben írtál.)
DVD filmekről van szó? Azt nem említetted. Eredetiek, vagy írottak? Mert ha előbbi, akkor csinálj belőlük tematika szerint packokat, és tedd fel potom árért OLX-re ,vagy Vaterára licitként.
Szerintem ne próbáld meg eladni, mert rosszul járhatsz vele:
Most írta, hogy eredetiek, akkor meg ott adja el, ahol akarja.
Igen, igen csak elavultak, viszont vannak fanatikus DVD gyűjtők. Én még mindig azt mondom, hogy téma szerinti filmeket állíts össze (Animációs, Vígjáték, Dráma, Horror, Thriller, stb) mondjuk 10-es csomagokba, és úgy próbáld meg őket eladni.
Vagy úgy is itt a karácsony, menj ki az utcára, és osztogasd őket az embereknek. Biztos örülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!