Ben Joyce kérdése:

Mit lehet csinálni ennyi olyan DVDvel, ami már nem kell?

Figyelt kérdés
Van kb 600 DVDm, amit nem tudok, és már nem is akarok hova tenni. Jó lenne, ha valakinek eladhatnám darabjáért mondjuk 200 forintért, vagy ilyesmi. Igazából ha lehet, nem darabonként adogatnám el, hanem minél nagyobb adagokban. Van ilyen? Lehetséges? Vagy van más ötletetek, más megoldás?

2014. dec. 22. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Már pénzt nem nagyon ér, de a Vaterára felteheted 1 forintos aukcióra.
2014. dec. 22. 22:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, h nem ér sokat? Nem mindegyik szinvonaltalan film. Csak nem az én ízlésemnek megfelelőek...
2014. dec. 22. 23:54
 3/11 anonim ***** válasza:

200-ért tudod ki fog ma már DVD-t venni. Egy nullát csapj le a végéről, úgy talán van esélyed, hogy valaki ránézzen.

Vagy csinálj egy backup-ot a géped tartalmáról, zárd be egy jól szigetelő fém ládába, és ásd el 2 méter mélyre az utókor számára.

Fogalmam sincs mire lehetne őket még használni, annyira kevés már az a 4,7 GB, meg elavult az optikai meghajtó.

2014. dec. 22. 23:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, csak látom, hogy közben írtál.)

DVD filmekről van szó? Azt nem említetted. Eredetiek, vagy írottak? Mert ha előbbi, akkor csinálj belőlük tematika szerint packokat, és tedd fel potom árért OLX-re ,vagy Vaterára licitként.

2014. dec. 22. 23:59
 5/11 anonim ***** válasza:
nem a színvonal miatt nem ér pénzt, hanem azért, mert már pendrive-on és külső vinyón tárolja mindenki, plusz szinte minden háztartásban korlátlan internet van, ezért bármit megnézhet bárki online. Lemezről már senki nem filmezik.
2014. dec. 23. 00:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Eredetiek. Nem vagyuk ómódiak, de mi DVDről nézünk (általában) mindent. Nem tudtam, h ennyire nem használják már őket... Akkor most mi legyen velül?
2014. dec. 23. 00:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ne próbáld meg eladni, mert rosszul járhatsz vele:

[link]

2014. dec. 23. 00:28
 8/11 A kérdező kommentje:
De már azért ha eladom őket? Ezek eredetiek, csak már túl sok van...
2014. dec. 23. 00:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Most írta, hogy eredetiek, akkor meg ott adja el, ahol akarja.

Igen, igen csak elavultak, viszont vannak fanatikus DVD gyűjtők. Én még mindig azt mondom, hogy téma szerinti filmeket állíts össze (Animációs, Vígjáték, Dráma, Horror, Thriller, stb) mondjuk 10-es csomagokba, és úgy próbáld meg őket eladni.

Vagy úgy is itt a karácsony, menj ki az utcára, és osztogasd őket az embereknek. Biztos örülnének.

2014. dec. 23. 00:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ha még esetleg van ötletetek, írjatok
2014. dec. 23. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!