Ben Joyce kérdése:
Mit lehet csinálni ilyen sok DVD vel, ami már nem kell?
Figyelt kérdés
Van kb. 600 DVDm, és nem tudom már őket hova tenni, de nem is akarom, mert már láttam őket, és én már ezeket nem nézem meg őket. Az se lenne rossz, ha darabjáért mondjuk 200 forintért adnám el vagy ilyesmi. Igyazábol ha lehet, nem egyenként adnám oda valakinek, hanem minél nagyobb adagban. Van ilyen? Ez lehetséges, vagy van más ötletetek, más megoldás?2014. dec. 22. 21:23
1/3 anonim válasza:
Hanem eredeti lemezek,akkor legalabbis ne hirdesd , egy baratom emiatt jar rendorsegrol birosagra honapok ota. Ő 50Ft/db aron hirdette meg a gyujtemenyet..
2/3 anonim válasza:
nekem közel 1000 eredeti dvd filmem volt
egyszerűen kidobtam őket a kukába
kutya nem vesz ilyet már
3/3 A kérdező kommentje:
De, eredetiek, és nem is béna (legalábbis nem mindegyik), csak nem az én ízlésemnek megfelelőek
2014. dec. 23. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!