Ti mit vennétek a 15 éves fiatoknak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ezek közül szeretne: Sansung Galaxy Alpha, PS4, Xbox One. Most kérlek ne gyertek azzal, hogy ennyi idősen minek, meg felesleges és hogy minek veszünk neki ilyen drága dolgot, megengedhetjük magunknak. Most van neki egy Samsung Galaxy Tab S-e, egy Galaxy Ace-e, és nincs konzolja, csak egy régebbi számítógépe. Melyiket lenne érdemes megvenni? Mert telefon az ugye kell, de sokat unatkozik hétvégenként és ezért egy konzol is jó lenne, de mindkettőt nem fogunk venni. Jatékokat nem vennénk, azt magának venne, kb 2 havonta. Így ti mit javasoltok?2014. dec. 22. 17:27
1/13 anonim válasza:
ha van ideje akkor Xbox one/ ps4 .
Ezek közül az amelyiknek az exkluzívjai jobban tetszenek( pl :xbox one-halo sorozat, ps4- killzone sorozat.). nekem személy szerint jobban bejönnek az Xbox-os exkluzívok én azt vennék.
2/13 A kérdező kommentje:
Annyira sok ideje nincs, heti 10 óránál nem tudna vele többet játszani.
2014. dec. 22. 17:44
3/13 anonim válasza:
Ha megtehetitek akkor xbox one :)
4/13 anonim válasza:
Kérdezd meg őt, döntse el magának különben lehet nem fog örülni
5/13 A kérdező kommentje:
Ő se tudja, hogy mit szeretne, egyik nap telefon, másik nap konzol. Melyik lenne ésszerűbb választás?
2014. dec. 22. 19:26
6/13 anonim válasza:
Szerintem a konzol sokkal jobb, nagyobb ajándék meg minden, több értelme van, hiszen mobilja már van. Én Ps4-et vennék.
7/13 anonim válasza:
Konzolon nem tud mindig lógni, meg azt könnyebb elvenni, ha rosszsk a jegyei, így szerintem inkább konzolt, abból én mint ms párti, xbox-ot vennék, de ez tényleg az ő döntése. Egyébként nem muszáj karácsonykor odaadninaz ajándékot, ha nem tud dönteni, akkor megkaja pár nap múlva
8/13 A kérdező kommentje:
Nem karácsonyra kell, azt beszéltük meg hogy akkor csak apróságot kap, es ha eldöntöttük akkor vesszük meg neki:) És az milyen megoldás, hogy kap konzolt meg telefont, de a táblagépét eladjuk?
2014. dec. 22. 20:32
9/13 anonim válasza:
ezt szülőként nem kellene tudnod eldönteni egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!