Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A digitv vételére két Hyundai...

A digitv vételére két Hyundai HSS 5160NA készüléket használok sorba kötve. Miért nem tudom a második készüléken ugyanazokat a csatornákat megkeresni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Mindkét készüléken frissítve van a szoftver ugyanarra a verzióra, a csatornalisták ugyanazok. Lekeresem azt a transzpondert amelyen az említett műsoroknak lenniük kellene de nem talál semmit. Minden adat egyezik de mégse megy a másodikon, meg se találja. Érdekes módon ha az első készüléken egy olyan műsort nézek amilyen a másodikon nem megy akkor a másodikon semmilyen műsor nem fogható. Bosszantó mert ha én az Echot nézem akkor a fiamnál semmilyen program nem megy. Mi lehet a gond?

2014. dec. 22. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyanazon transzponder ugyanazon csatornáját ugye tudod nézni?
2014. dec. 22. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
mindkettőn...
2014. dec. 22. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért sorba kötve használjátok? Én vettem egy twin fejet és teljesen független egymástól a 2 beltéri.

[link]

[link]

2014. dec. 22. 17:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Ugyanazt a csatornát tudom nézni, különböző csatornákat is. A gond ott van amikor az első műholdvevőn egy olyan műsor megy ami a másikon nem és akkor a másodikon semmi nem megy.
2014. dec. 22. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Sorba kötve nem jó. Kéne venni egy olyan műholdvevő fejet, amin van 2 kimenet ( twin fej ), és két külön kábelt lehúzni a két beltéri számára.
2014. dec. 22. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!