Szerintetek milyen erősítő lenne hozzá a legjobb?
Figyelt kérdés
Van 2 darab Skytec SL-6 típusú passzív hangfalam. Jelenleg egy Technics SU-610-es típusú HI-FI erősítőre vannak rákötve, de nem működnek hatékonyan. Még nem vagyok jártas a hangosítástechnikábal, így örülnék neki, ha valaki elbeszélgetne velem egy kicsit hosszabban. Ha valaki szívesen segítene nekem, az légyszíves jelezze! e-mail címem: mlevi9978@gmail.com2014. dec. 20. 18:01
1/2 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy mire vágysz, mert ezeknek a hangfalaknak az érzékenysége igen gyenge, meg amúgy elnézve is nem tűnnek túl minőségi darabnak. Az erősítő szerintem maradhat, próbálj meg keresni hozzá, vagy kipróbálni lehetőség szerint más hangfalpárral.
2/2 anonim válasza:
az erősítő rendben van. 2x50W. Otthonra tökéletes.
De a hangfal sajnos nem sokmindenre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!