Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » T-homos tartozás kinél marad?

T-homos tartozás kinél marad?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni hogy van a t-home számlázás? egész pontosan azt nem értem hogy ...vett a hawerom 1 házat be telefonált a t-hom hoz hogy szeretne műholdas szolgáltatást de közölték vele nem lehet mert tartozás van a címen az előző lakó tartozása na de a tartozás címen marad nem az egyénen? rá adásul úgy tudjuk a ominózus előző lakó új címére be kötötték a szolgáltatást hogy van ez?
2014. dec. 19. 05:16
 1/7 JulesM111 ***** válasza:

Szia,

helyhez kötik a szolgáltatást prio 1-el, majd a név a másodlagos.

Kellemes küzdelmet ehhez a szerencsétlen helyzethez.

2014. dec. 19. 06:08
 2/7 A kérdező kommentje:
De más címen hogy kaphatott újra szolgáltatást? Rá adásul a t-hom tól? Régi címén férjezett nevén volt a szolgáltatás és van a tartozás új címen lánykori néven az új szolgáltatás
2014. dec. 19. 06:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Más cím, más név....szerinted nyomozó hatóság a T ?

Netán egy email a "kedves" előző tulajdonos variálásáról a T-nek.

2014. dec. 19. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:

A rendszer a címet tartja nyilván, oda szól a tartozás. Nem tőled fogják követelni, hiszen a számla nem a te nevedre érkezik, de a rendszer addig nem engedi bekötni a szolgáltatást, ameddig tartozás van rajta.

A régi tulajnak kell nyilatkoznia, hogy a tartozást terheljék rá az új ingatlanára, vagy neked kell elindítani ezt a folyamatot a T-nél és bizonyítani, hogy ezelőtt ő lakott ezen a címen.

2014. dec. 19. 15:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Van 300e tartozása új cimén új szolgaltatás + tv készülék gondolom fizdtni it se fog majd ísmét le tiltják de mi lesz a tv készülékel? Azt le foglaják neki ?
2014. dec. 21. 00:11
 6/7 JulesM111 ***** válasza:
300e a T. felé? Hogy a fenébe lehet ennyit tartozni. Én egyszer "elfelejtettem" befizetni, és a felszólító is "elkerülte" a figyelmemet, mely tértivevényesen érkezett. Összvissz 2 hónapnyi elmaradás után lekorlátozta 4-5 állami adóra, neten csak egy T weblap jelent meg, hogy legyek szíves fizetni. Kérdem én, hogy a kiskukiba lehet szolgáltató felé ekkora tartozást összeszedni?
2014. dec. 21. 06:23
 7/7 A kérdező kommentje:
3éve nem fizette a szolgáltatás díjjat ezért gyűlt össze
2014. dec. 21. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!