Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Erősitő+hangfalak, amik jól...

Erősitő+hangfalak, amik jól szólnak?

Figyelt kérdés
kéne nekem egy olyan erősitő + hangfalak, amivel szépen szól a zene, és nagyon, nagyon sok a mély benne (nem a százezres kategóriából..)

2014. dec. 16. 22:08
 1/7 Osynho ***** válasza:
100%
Többszörös ellentmondás van a leírtakban. :) Az olyan hangfalon, amiben "nagyon sok mély van" nem szól szépen a zene, mivel a közép és magas hangok el lesznek nyomva, nem lesz lineáris a frekvenciamenet, nem lesz semleges a hangzás, a hangreprodukció nem elégséges. A következő ellentmondás a nem százezres kategória. 2 épkézláb hangfal + erősítő + kábelek, bizony 6 számjegyű összegbe kerülnek újan.
2014. dec. 16. 23:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Mit szólsz ehhez?

[link]

2014. dec. 17. 07:38
 3/7 Osynho ***** válasza:

Mégegyszer:

"2 épkézláb hangfal + erősítő + kábelek, bizony 6 számjegyű összegbe kerülnek újan."

Ez kompletten 35e. Szerinted? :D Ezen az oldalon csak kínai 2 pálcás dolgok vannak. Ez a drága ennyiért, nem egy rendes cucc valamivel többért.

2014. dec. 17. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:

1-esnek igaza van, teljesen.

Amit belinkeltél az szemét, nem hangtechnika.

Használtan is többszörösébe kerül valami épkézláb hangtechnika, akár hangerőre mész, akár minőségre, (külön külön).

2014. dec. 17. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:

electronic szar egy szar.

Most vettem, igaz nem olcsón...és nem nagy hangfalat.....

studió monitor....

Tényleges 2x40W, csodás hangzás....otthonra tökéletes...elég hangerő.....stb

Pa kell? Nem fog úgy szólni, mint egy nagyon jó minsőgű hifi...de lesz hangerő. Mi a fontos?

Akkor bizony 6 számjegy.....rcf,dB Technologies, JBL, stb...és mellé egy jó erősítő...nem ibiza, és társai

2014. dec. 19. 22:14
 6/7 anonim válasza:

A belinkelt oldalba én is belefutottam,sőt vettem is onnan hangfalakat. Nem volt megfelelő felvilágosítás, nem is akartam belátni dolgokat, mentem a saját fejem után, hát meg is bántam. Ittholra elmegy,de élőzenére alkalmatlan sőt más rendezvényekre sem való.

Attól függ, hogy mire használod mennyit akarsz beleáldozni.

Ha nem sűrgős gyűjts és vegyél valami normálisat vannak és nem milliós nagyságrendben.

2014. dec. 20. 11:13
 7/7 Lovas Laci válasza:

Én innen vettem ezt a hangfalat, és nem csalódtam benne, igazán jó hangja van. Először én is egy olcsóbb kategóriásat választottam, szerencsére volt annyi eszem, hogy felhívtam a boltot és nagyon kellemesen elbeszélgettem a tulajjal, ő ajánlotta ezt nekem [link]

Megjegyzésként hozzá tenném, hogy eléggé jól értenek itt a hangtechnikához legalábbis a beszélgetés alapján ezt lehetett következteni.

2015. jan. 29. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!