Házimozi erősítőben találtam valamit mi ez?
Figyelt kérdés
leszedtem a házat takarítás céljából és találtam benne egy réz lapot műanyagba inpregnálva ebbe való egyáltalán mert hirtelen nem láttam hogy hova illene. itt a kép:
2014. dec. 16. 20:53
1/4 anonim válasza:
Szerinted ha nem ebbe való, akkor miért van beforrasztva? Gondolom kiegészítés a hűtőborda mellé... nem tudok mire gondolni.
2/4 anonim válasza:
Árnyékolás céljára tehették volna bele...
Se egy modellszám az erősítőről, se fényképek a belsejéről ?
Pedig egy picit könnyebb lenne azok alapján kitalálni,
mint pl. varázsgömbből jósolni.
Ám legyen:
Azon a réz lapon van négy forrasztás:
És kicsi az esélye annak, hogy egyszerre törik le mind a négy:
Tehát hagyd ki belőle azt a lapot még mielőtt zárlatot okozna,
mert valószínű, hogy nem kell bele!
Ha használtan vetted, akkor valaki szórakozott vele és azért maradt benne az a lap.
3/4 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a forrasztási pöttyök csak mint érintkezők szolgálnak, azzal testelték a réz lemezt (mert ugye a műanyag szigetel). Persze a típus ismerete nélkül csak találgatni lehet.
4/4 anonim válasza:
Nem "inpregnálva", sem pedig impregnálva, hanem laminálva, te utolsó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!