Megéri ebook olvasót venni?

Figyelt kérdés

Eddig óckodtam tőle, de egy kicsit utána nézegettem a dolgoknak, és most egy kicsit már másképp látom a dolgot...

A helyzet az, hogy nincs itthon sok könyvem, mivel nem tehetem meg, hogy havi szinten mondjuk 3-4 könyvet megvegyek, így könyvtárból szoktam kölcsönözni, csak az a baj ezzel, hogy mostanában rákaptam az idegen nyelvű részlegre, ahol a klasszikusok mellett csak elvétve akad olyan könyv, ami épp aktuális a tengerentúlon.

Tehát érdemes lenne beruházni egy ilyen olvasóra, szerintetek?

2014. dec. 15. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha sokat olvasok, akkor mindenképp.

Én is csak angol nyelven olvasok, így az itthoni könyvtárak felhozatala nem a legideálisabb, szóval netről lelopom a könyvet, és tableten olvasom.

Tablet nem a legideálisabb, mert aktív kijelzős, szép a képe meg a 7"-es méret elég ideális, de könyvolvasásra a passzív kijelző a nyerő, ami az ebookokba is van, csak nekem most se pénzem, sem időm ebook olvasóra, de mindenképp csak ajánlani tudom.

2014. dec. 15. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Én szeretem. Egy töltéssel elég sokáig bírja, hangulatomhoz illően választhatom meg az olvasmányt anélkül, hogy nálam lenne egy nagy kupac könyv. :D Meg a legtöbb papírforma könyvnél kisebb helyet is foglal.

Angolul baromi egyszerű beszerezni szinte bármilyen könyvet. Magyarul sem túl bonyolult, bár a legfrissebbeket nem olvashatod rögtön.

Ha valami olyan nyelven is olvasol, ami speciális karakterkészlettel dolgozik, akkor mindenképp olvass utána, hogy a kinézett olvasó tudja-e kezelni, nehogy utólag érjen meglepetés.

2014. dec. 15. 18:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Ezek szerint nem csak én vagyok bajban az idegen nyelvű részleggel. Azt már csak úgy megjegyzem, hogy azért a könyvesboltok sem bővelkednek a könyvekből ilyen tekintetben.

Egyébként a tabletről való olvasás tényleg nem tesz jót a szemnek. Mondom ezt én, aki okostelefonnal teszi ugyanezt. :)

2014. dec. 15. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!