Megéri ebook olvasót venni?
Eddig óckodtam tőle, de egy kicsit utána nézegettem a dolgoknak, és most egy kicsit már másképp látom a dolgot...
A helyzet az, hogy nincs itthon sok könyvem, mivel nem tehetem meg, hogy havi szinten mondjuk 3-4 könyvet megvegyek, így könyvtárból szoktam kölcsönözni, csak az a baj ezzel, hogy mostanában rákaptam az idegen nyelvű részlegre, ahol a klasszikusok mellett csak elvétve akad olyan könyv, ami épp aktuális a tengerentúlon.
Tehát érdemes lenne beruházni egy ilyen olvasóra, szerintetek?
Ha sokat olvasok, akkor mindenképp.
Én is csak angol nyelven olvasok, így az itthoni könyvtárak felhozatala nem a legideálisabb, szóval netről lelopom a könyvet, és tableten olvasom.
Tablet nem a legideálisabb, mert aktív kijelzős, szép a képe meg a 7"-es méret elég ideális, de könyvolvasásra a passzív kijelző a nyerő, ami az ebookokba is van, csak nekem most se pénzem, sem időm ebook olvasóra, de mindenképp csak ajánlani tudom.
Én szeretem. Egy töltéssel elég sokáig bírja, hangulatomhoz illően választhatom meg az olvasmányt anélkül, hogy nálam lenne egy nagy kupac könyv. :D Meg a legtöbb papírforma könyvnél kisebb helyet is foglal.
Angolul baromi egyszerű beszerezni szinte bármilyen könyvet. Magyarul sem túl bonyolult, bár a legfrissebbeket nem olvashatod rögtön.
Ha valami olyan nyelven is olvasol, ami speciális karakterkészlettel dolgozik, akkor mindenképp olvass utána, hogy a kinézett olvasó tudja-e kezelni, nehogy utólag érjen meglepetés.
Köszi a válaszokat! Ezek szerint nem csak én vagyok bajban az idegen nyelvű részleggel. Azt már csak úgy megjegyzem, hogy azért a könyvesboltok sem bővelkednek a könyvekből ilyen tekintetben.
Egyébként a tabletről való olvasás tényleg nem tesz jót a szemnek. Mondom ezt én, aki okostelefonnal teszi ugyanezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!