Ps4 vagy xbox one?

Figyelt kérdés
Nemtudom eldönteni melyik konzolt vegyem.a ps4 mellett szól a jobb hardver + the forest killing floor 2 amik majd érdekelni fognak. Az xboxnál meg jobb az irányítás és a grafika is szebb + a directx 12 is ki fog jönni rá. Szerintetek melyiket vegyem?

2014. dec. 14. 10:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem minden konzolnak vannak jó és rossz tulajdonságai. Én szerintem. A PS4-nek is vannak jó tulajdonságai, meg az XOne-nak is. XOne-nak a Kinect-je az erősség. PS4-nek meg a teljesítménye. De ne tessék félreérteni, az XOne is jó, csak a teljesítménye picit gyengébb. Amúgy, az a 3-4 FPS semmi különbség, főleg, ha sok FPS van. Amúgy a kedvenc exclusive-ok szerint, meg a barátaid szerint gondolkodj. Az utóbbi alatt azt gondolom, hogy ha a legtöbb barátodnak PS4-e van, akkor azt, ha XOne-juk van, akkor pedig azt. Amúgy nekem a PS4 jobban tetszik, de ez személyes. Úgy tünik, azt kapom karira :)
2014. dec. 21. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Idezem:'Eye vs Kinect:

Ez nem fényképezőgép, annyi a lényeg hogy a mozgást JÓL érzékelje erre meg 720p felett bármi jó.

Látószög az tény hogy nagyobb de ez is olyan hogy ha 1 vagy 2 ember játszik akkor mindegy ha több akkor számíthat'

Igen am,jonak jo,de 1080p mindig jobb mint a 16.10es 720p

A latoszog meg epp hogy sokat szamit mivel a Kinectel lehet akar 4en is jatszani,Ey-el megneznem hogy latna mind a 4 embert...

Akkor a kontroller mizeriat haggyuk is...

Erdekes pelda pont az Alien Isolationt hoztad fel,elhiszem hogy jo hallani a DS4 nek a hangszorojat,viszont ott mikor elbuj az agy ala,vagy be abba a butorba(nem ugrik be mi is az pontosan),es hangzavar van a szobaba(kinect erzekeli)akkor elkap a szorny el kivesz a buvohelyrol.

Szerintem is megeggyezhetunk abban hogy akarmelyik konzolt veszed joljarsz vele...

2014. dec. 21. 18:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Viszont most nem neked 88%os hanem a 79%osnak uzennem...

Idezem'Szerintem minden konzolnak vannak jó és rossz tulajdonságai'Ez igy igaz,ebbe nem is mennek bele..

'XOne-nak a Kinect-je az erősség. PS4-nek meg a teljesítménye'

Ebben a generacioban epp a hardver tema szamit legkevesbe az XBOX-nal.

Mint ahogy mondtam,ott a felho szolgaltatasa a Microsoftnak,es az akar meg 10x,sot akar meg 100szorosa is lehet a sajat teljesitmenyenek...

Mint ahogy mar azt is mondtam,a Crackdown egy nyitott vilagu jatek lessz..,nem is lenyeges hanem inkabb az hogy teljesen rombolhato kornyezete lessz...

Viszont a Microsoft gepe nem birna el ezt a terhelest(hiaba erosebb a processzora mint a PS4 nek),igy az egesz rombolhato kornyezet atmegy felho szolgaltatasra...

Idezek egy masikat'Amúgy, az a 3-4 FPS semmi különbség, főleg, ha sok FPS van'

Hat 30fps nel igenis szamit valamit,de most a sajat mondatodba utkoztel bele..

Erosebb a PS4 megis rosszabbul minden mostani jatek?...

Remelem segitettunk a kerdezonek,es zarjuk a temat.

2014. dec. 21. 18:28
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

"Hat 30fps nel igenis szamit valamit,de most a sajat mondatodba utkoztel bele.. "

Ha látnád kedves #13-as oda írtam, hogy "főleg, ha sok FPS-ed van". Ha látnád... én szerintem minden konzolnak vannak jó tulajdonságai, meg rosszak is. És de, a teljesítmény is számít. Te se játszanál egy "ultralaggos" játékon. Vagy de? Nem biztos, hogy kell a kérdezőnek a Kinect. Különben a PS-nek is van kamerája...

2014. dec. 22. 14:33
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

"De hadd alazzam porig a Sony-t!"

Ezen meg látszik, hogy Xbox fan vagy. Nem kell itt a sajátodat védeni. Én is előtudnám ennyi erővel hozni a PS4-emet majd...

2014. dec. 22. 14:37
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

'ultralaggos'

Ezzel a szoval sem vagy tisztaban...

Es irtam is az Eye-rol,es a Kineckt porig alazza itt is az Eyet..

Es kerlek alazd mar porig az XBOX-ot,en eddig mindenre tudtam ervelni,ellentetben a Playstation fanokkal...

Hardver(felho miatt),Kinect,exclusive,multimedia,DX12,controller,huvosebb,halkabb,jobb OS,Jobb Network,stb...

Ebbe mind jobb a Microsoft gepe

2014. dec. 22. 18:01
 17/19 anonim ***** válasza:

#16: Nem veszekszek egy nagyokossal.... Te meg az "Eye"-val nem vagy tisztában... Na? Erre mi a válasz? Az már PS Camera... én meg ezzel nem vagyok tisztában, mert az a PS3 szenzora.... Nem alázom porig az Xbox-ot, mert annak is vannak jó tulajdonságai. A PS4-nek is... És már le is írtam...

Felhő: Jó internetnek kell lennie

Kinect: Talán ez igaz, de a PS Camera se rossz...

Exclusive: PS4-nek is vannak jó exclusive-i

Multimédia: És te majd az Xbox-odon zenét hallgatnál? Nem biztos, hogy van hozzá fejhallgatója, vagy a TV-nek jó hangzása...

DX12: Az még hol van?

Controller: A DS4 is nagyon jó... ha vigyázol rá, és jó helyre rakod, akkor az is jó... Van egy X360-as kontrollerem (PC-n), rohadtra zavarja a bal kezemet a bal analóg kar

Hűvösebb: Majd biztos fogdozni fogja a PS4-et, nem ám a játék fogja őt érdekelni...

Jobb OS: A PS4-nek is jó lett az új OS-ja

"Jobb Network": Ha mindegy lenne, az Live rendszerét is biztos feltörték...

Kb. ennyit erről. Majd döntsön a kérdező, hogy ki győzte őt meg...

2014. dec. 25. 11:27
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ. De Pc mellett döntöttem mert ott tudnák együtt játszani barátaimmal.De konzolja meg senkinek sincs :D.
2014. dec. 26. 11:44
 19/19 anonim válasza:
Valahogy szembejött ez a kérdés. Érdekes visszanézni, hogy a generáció elején, még mennyire esélyesnek, kihívónak tűnt az Xbox, aztán most visszatekintve látszik, hogy a Sony exkluzív címeivel tönkrenyerte magát.
2021. febr. 16. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!