Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » UPC Direct előfizetés lemondás...

UPC Direct előfizetés lemondása. Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Körülbelül 6, de lehet több éve vagyok UPC Ditect előfizető, két médiabox-ra. Sokáig a mai nevén Direct Medium(régen más neve volt) csomagot használtam, majd ebben az évben váltottam Direct+ csomagra.Nagyon nem jött be, nem firtatom most, ha valaki kíváncsi elmondom ,az a lényeg, hogy váltani akarok és nem csak csomagot, hanem szolgáltatót.

Ha jól emlékszem 2 éves hűségnyilatkozatom, van de nem biztos. A lényeg az, hogy még érvényben van. a kérdésem az, hogy milyen költségeket számolhatnak fel nekem? Nem tudom, hogy egyáltalán kedvezményes csomagom van-e, megpróbálom megkeresni a papírokat. Illetve a Set-top boxot úgy tudom vissza kell vinni. Ezzel nem is lenne gond, csak a 6+ év során a távirányítók darabokban vannak, de meg vannak. Ebből lehet gondom? A boxok sem bírták rendesen, az egyiket 3x kellett javítani, 1x cserélni. Ezt mind a UPC intézte. A másik ok, hogy váltok, hogy elavultak a boxok is. Van rajtuk egy Scart kimenet és kb. ennyi. Gondolom szívesen adna újat a UPC, de köszönöm nem. Inkább megveszem a MinDig TV-set és az valóban az enyém lesz, vagy átmegyek a Digihez. A válaszokat előre is köszönöm!

2014. dec. 11. 09:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor mi ebben a kérdés? MindigTV-nél nincs Eurosport, se 1, se 2. Szal ha ezek a feltételek, hogy jöhetett szóba a mindigTV? :D

Akkor is csak 3000Ft a havidíjad a diginél. Tény, hogy nem a legjobb ajánlat mindenkinek, de ha sport, akkor ez a legjobb ajánlat.

2014. dec. 13. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!