Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik Ilyen? Ha igen mi a neve?

Létezik Ilyen? Ha igen mi a neve?

Figyelt kérdés
Szóval eddi egy 5.1 dől hallgatam kedvenc zenèim. Ez sajnos nyáron kapott egy kis villámot ês tönkrement. Azóta egy sztereóról hallgattam zenét, ez vált a fő hangrendszeremmè. Nagyon jó cucc, csak kevesellem a mèlyet belőle. Azt találtam ki, hogy veszek hozzá egy mélyládát, onnan jött az ötlet hogy a szomszédságban pont eladóvá vált egy. Erősîtőm már van hozzá, az egyetlen dolog ami hiányzik az egy "jelkiosztó". Feltéve hogy létezik ilyen szó. Ezt a két erősítőt szeretném jellel ellátni. Mi lehetne a megoldás?
2014. dec. 10. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Üdv.

Számítógép hangkártyájáról a sub jelet rávezeted a plus erősítőre.

És a windowsosba beállítod hogy a kimeneted 2.1 vagy 5.1 legyen.

És már kész is.

2014. dec. 11. 09:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Sajnos az én hibám.

Elfelejtettem írni, hogy laptopom van :S

Ennek az az egyetlen hátránya, hogy egy kimenettel rendelkezik.

De úgy érzem egy jó hangkártya már megoldás lehet, illetve ez még új nekem, de hallottam olyanról hogy fejhallgató erősítő.

Mellesleg köszönöm a választ, lehet hogy eladom a laptopot, és veszek egy gépet helyette :D

2014. dec. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!