Kérem aki tud segítsen kaptam tabletet nem rég de nem tudom játszani rajta a kedvenc böngészős játékomat a játék neve Kapi Hospital. Lehet tableten játszani ezt a játékot és ha igen hogyan?
Elég rosszul tudod, flash-t már semmilyen mobil eszköz nem támogatja. Az más kérdés, hogy Androidon meg lehet oldani, meg gondolom iOS-re is kitaláltak már valami módszert, de nem az igazi.
Ha már "járj utána"-nál vagyunk, Androidra is van millió böngésző, amit simán letudsz tölteni Play-ről, és támogatja a flasht, Androidon sem hackelgetni meg netről kell levadászni bonyolult dolgokat hozzá.
Hogy konkrét böngészőket is mondjak, Photon és Puffin, szintén van Androidra is, egy-az-egyben ugyanaz. De ezen kívül még ott a FlashFox, Flash Browser, úgy tudom a legújabb Dolphin Browser is támogatja már, és még biztos lehetne találni millió kevésbé híres böngészőt.
Az előfordulhat, Allfine nem valami nagy márka.
Szervizben???? Kiküldted Kínába vagy mi?
Na mindegy. Flash-t szimplán telepíteni kell archívumból, s akkor a gyári böngésző is elbánik a flash tartalmakkal. Innen letölthető: [link]
Kérdező, letöltöd innen (a legegyszerűbb, ha mindjárt a tableten nyitod meg a linket, amit küldtem!)
Majd telepíted. Fontos, hogy még mielőtt telepítenéd, a beállítások - biztonság menüpontban ki kell pipálni az ismeretlen források-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!