kínában összeszerelt tv
se megbízható alkatrészellátás se szerviz itthon
nem erőltetném
Televízió vásárlás előtt álok ezért már KB két hete a neten utána néztem jónéhány dolognak.
Én a sony tévék mellet tettem le a voksot.
Először LG vagy samsungot szerettem volna venni de sok elektronikával foglalkozó fórumon erről kiábrándítottak.
A samsung például annyira spórol a gyártási költségeken, hogy még egy fillérekbe kerülő apró hűtőbordát is ki spóról a készülékeiből. Ezeket a szervizekben pótolják az 1-2 éves elromlott készülékekben.
A technika - orion - sencor - everest - funai - gaba - gogen - vivax - vortex - és még a hunday márkákat kerüld!!!
Az ajánlottak ,megbízhatóbak :
phillips - sony - panasonic - thomson - hitachi.
Nekünk már 5. éve megy teljesen kifogástalanul a Technika márkájú Full HD tévénk.
Szép a képminőség az árcéduláját figyelembe véve. Szerintem semmivel sem rosszabb a hasonló kategóriájú Samsung tévéknél.
A felső kategóriás tévékkel meg semmi értelme nincs összehasonlítani.
""Nekünk már 5. éve megy teljesen kifogástalanul a Technika márkájú Full HD tévénk""
Szerencséd van - pont egy ilyet fogtál ki.
A szomszédom Technika tévéje jelenleg szervizben van egy év alatt másodszor.
Nem mindegy, hogy például ezer tévé technika tévé közül 100 romlik el egy éven belül vagy egy panasonic vagy sony 1000 tévé közül 10.
Az első és az uccsó hozzászóló TV-ket gyárt és nagyon benne van a szakmába ezek szerint!
A Technika tv-t törökországban rakják össze "nem kínai okostojás" és LG,Samsung 2010-ben legyártott de fel nem használt elektronikával van tele.120-ért 1 éve vettem 50"-os Technika tv-t, ami nagy, szép kép és FULL HD videók lejátszására alkalmas max. 1 Terrás Winchesterről! Csak szólok! De tudom éppen egy jót fogtam ki mint sokan mások....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!