Technika 50" FULLHD, vélemények?
Vettem egy Technika 50"-os TV-t amit most árulnak a Tecsóba 120 ropiért. Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek?
CSAK AZOKTÓL KÉREK VÁLASZT AKIKNEK VAN! Nyomik hozzászólása nem érdekel és lepontozom!
Nekem nagyon tetszik, 500GB-os vinyómról a HD-tól kezdve mindent lejátszik, átlátható és egyszerű menüje van. De érdekelne mások tapasztalata is!
Nekem kérdésem lenne. Ez nem smart ugye? Képfrissítés? Nem számítok nyominak ugye?:)
Legyen szerencséd hozzá, évente helyzetjelentést kérünk!
Eddig voltam vele megelégedve!
A történet:
Vett az öcsém egy példányt (mai napig hibátlan)
Vettem rá 3 napra én is egyet, 14 nap után megadta magát (nem kapcsolt be) majd 1 hónap után kaptam egy telefont hogy javíthatatlan ezért kapok egy újat. 3 nap használat után kikapcsoltam véletlenül majd újra vissza, nem kapcsolt be csak villogott, 1 perc után kihúztam majd vissza dugtam a konnektorba, onnantól kezdve se kép se hang. Most az auchanba vettem egy ugyanilyet csak Blaupunkba, remélem ez többet bír majd.
Amúgy nagyon sajnáltam mert szép képe, nagyon jó menüje volt, a távirányítója fasza volt és dizájnos, de nálam csak ennyit bírt, pedig a portól is védtem mindig. Ez van.
Jól értem? Az öcsédé jó, míg neked már kettő is tönkre ment?
A második hibás készülék után, vissza kaptad az árát? Vagy azzal mi történt? Ne haragudj, de még mindig nem tanultál belőle? A blaupunkt tv-től mit vársz?
Sajnálom, hogy így jártál!
Nézd meg a linket és válassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!