Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek megéri e még xbox...

Szerintetek megéri e még xbox 360-at vagy páratlan venni?

Figyelt kérdés
Megéri-e a ps4 vagy xbox one a plusz pénzt? Játékok meddig lesznek a régiekre?

2014. dec. 6. 12:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Ps3-at nem páratlan
2014. dec. 6. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Ma már nem éri meg öreg konzolt venni.
2014. dec. 7. 07:28
 3/8 TaKy99 ***** válasza:

közel 900 játékot adtak ki konzolonként az xbox360ra és a ps3ra. azok közül vagy 50 kortalan játszható cím.

Az előző generáció ára most már nagyon kedvező.

Ha nem vagy olyan ember, aki hypolja az uj, friss címeket és hajlandó ezért 2x annyit fizetni, akkor tökéletes választás a ps3, xboc360.

Ha viszont a legujabbakkal akarsz játszani, akkor ki kell fizetni az uj konzolok 130e és az uj játékok 18e Ftos árát.

2014. dec. 7. 07:53
 4/8 anonim válasza:
Öreg konzol nem éri meg. 2016-ig jelennek még med rá játékok. Aztán vége. Xbox One, Ps4 érné meg. Csak spórolni kel rá. De ott a játékok is drágábbak. Nem beszélve az 1 éves 20ezer ft-os játékokról sem.
2014. dec. 7. 14:41
 5/8 anonim válasza:
4. vagyok. De ha nem gond számodra, hogy kisebb teljesítménnyel, több játékot játszhass akkor megéri az xbox360 is.
2014. dec. 7. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
A páratlant nem értem de én vennék 360-at megint. Az új játékok igazából mindegy,hogy adnak-e ki mert olyan hulladékra csinálják meg,hogy rossz érzés vele játszani ezen a konzolon ami meg jó lenne a live köteles vagyis kénytelen vagy megvenni. Viszont az igaz,hogy sok játék van amit még évekig lehet játszani.
2014. dec. 7. 14:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hatodik: Telefonról írtam és a Ps3-at átjavította páratlanná és csak a kérdés kitétele után vettem észre.

2014. dec. 8. 17:07
 8/8 A kérdező kommentje:
És ha már itt járunk inkább ps vagy xbox? a ps camerához vannak olyan játékok mint kinecthez? (én nem láttam)
2014. dec. 8. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!