Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Emagon black fridayen vettem...

Emagon black fridayen vettem két dolgot, és ma rakták ki a számlát, amin az áll, hogy legkésőbb 12. 05-én kell fizetnem. Ez jelentheti azt hogy akkor kihozzák?

Figyelt kérdés

2014. dec. 3. 23:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy szerencsém van és egy-két nap múlva megjön.
2014. dec. 4. 15:31
 12/18 anonim válasza:
nekem most már azt írja h 24 órán belül megjön a csomag, remélem holnap jön :)
2014. dec. 4. 21:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem a számlára fizetési határidő 2014.12.02 van írva és még nem kaptam semmit. Se csomagot, se értesítést. Hétfőn jár le a 10 napos szállítási határidő de "se kép, se hang"...

Szintén Sprinter.

2014. dec. 5. 07:52
 14/18 anonim válasza:
Szerintem a d.u - este folyamán változni fog neked is, mert nekem is 19.05-kor jött az sms, hogy elindult a csomag. Utána már gyorsan ment a dolog központi depó- éjszakai fuvar- és ma reggel olvastam, hogy a kézbesítés folyamatban!
2014. dec. 5. 08:49
 15/18 anonim válasza:
Sprinter soha többet...Nah többszörös próbálkozásra sikerült elérni az ügyfélszolgálatot. Felháborító, d.e felhívtam őket, hogy mikor szállítják ki, hogy ne kelljen itthon ülnöm feleslegesen, azt mondták, hogy a mai napon kiszállják. Millió egy dolgom lett volna a mai napon, de mondom akkor itthon maradok. 5 óra gondoltam most már hívom az ügyfélszolgálatot nem nem kapcsolható, kb a 10x próbálkozás után kapcsolnak. Elsőre rossz csomagot mondott, ami nem is az enyém, majd közli h vissza hív. 5 perc után visszahív és közli h hétfőn jön a csomag, de nem tudja megmondani, hogy mikor, valamikor a nap folyamán. Mondom marha jó.... ennyit erről is, nem azzal van gond, hogy sokára szállítják ki hanem az, hogy kétségek között van az ügyfél így minek küldenek smst, hogy jön a csomag?! JAH és a háttérben a többi ügyintéző épp élték a társasági életüket, miközben csörögtek a telefonok... és még elnézést is kért, mert nem értette, hogy mit mondok, mert olyan hangzavar van az irodába... és az nem attól volt, hogy az ügyfelekkel társalogtak...
2014. dec. 5. 17:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Nekem dpd szállítja és már a futárszolgálat raktárjában van. Remélhetőleg holnap megjön.
2014. dec. 5. 18:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem azóta se semmi... Holnap, holnapután hiába hoznák, mert a munkahelyi címemen nem fognak ott találni.

Most már kíváncsi vagyok, hogy ha hétfőn se kapom meg, akkor mi van?!

2014. dec. 5. 19:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Na tegnap, a 10. nap délutánján megkaptam a cuccot. Hát nem kapkodták el...
2014. dec. 9. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!