Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet nézni az ingyenes...

Hogyan lehet nézni az ingyenes tv csatornákat és melyek ezek?

Figyelt kérdés
Milyen eszközök kellenek hozzá? Semmilyen díjat nem kell fizetni?
2014. dec. 3. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Kell egy DVB-T képes televízió, ami tudja a HD szabványt is.

Kell hozzá egy antenna, lakhelytől függően esetleg kültéri/tető.

A MinDig TV szolgáltatás keretében jelenleg 8 televízió-csatorna (M1 HD, M2 HD, Duna HD, Duna World, RTL Klub, tv2,, C8 valamint angol, német és francia nyelven a euronews hírcsatorna) és 4 közszolgálati rádiócsatorna (Kossuth, Petőfi, Bartók és Dankó Rádió) programja fogható ingyenesen.

Ha TV nincs olyan, akkor kell egy SetTop box, ca 8-10000, és marad a régi tv.

2014. dec. 3. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen díjat ezekért a csatornákért nem kell fizetni.
2014. dec. 3. 20:19
 3/9 anonim válasza:
Egy Setup Boxot és egy szoba antennát kell hozzá venni, de díjat nem kell fizetni, de arra van lehetőség hogy egy kártyát veszel hozzá és akkor lesz internet vagy választhatsz még csatornát. Ezek az ingyenes csatoránák.:TV.: M1, M2, Duna, M4 Sport, Duna World, M5, RTL Klub, TV2, Spektrum Home, Euronews, és Sláger TV. Rádió.: Petőfi Rádió, Kossuth Rádió, Barthók Rádió, Dankó Rádió.
2019. dec. 30. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:

" és akkor lesz internet"

És az hogy működik, hogyan használhatom, milyen le és feltöltési sebességel?

2019. dec. 30. 19:48
 5/9 anonim válasza:
Őszinte leszek nem tudom hogy milyen lesz, egyik ismerősömtől hallottam akinek Mindig TV-je van hogy vett egy kártyát amit behelyezett és így van neki.
2020. jan. 4. 23:40
 6/9 anonim válasza:
Még egy kis pontosítás a nyaralómban Mindig TV van és van TV4 is, de régen ha jól emlékszek volt Viasat 3 is.
2020. jan. 4. 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor a részletek..

A Mindig TV talán egyedüliként Magyarországon földi sugárzású műsorterjesztés, amely számos helyi átjátszóadóval rendelkezik.

Ezzel elérhető volt többé kevésbe az országos lefedettség, már ami a vételi lehetőségeket illeti.

A vétel az adótól való távolságtól és a domborzati viszonyoktól függ, így lehet szobaantennával, kültéri vagy tetőantennával lakóhelytől függően.

A vehető csatornák előfizetéstől függően bővíthetők.

Az alap ingyenes, aztán a többi már előfizetésre megy.

Ehhez adnak (rendelsz, küldik) egy bankkártya méretű előfizetői kártyát, amely a TV-be egy modulon keresztül behelyezve teszi ezt lehetővé.

És az internet, mert "elhangzott"..

Az internet egy kétirányú összeköttetés, egy TV erre önmagában nem alkalmas, mármint a visszirányú komunikációra, ehhez biztosítani kell más módon az internet meglétét.

Jól használható, én így viszem a nyaralóba (mármint zsebrevágom a kártyát) a "TV-t", igaz van műholdas vételi lehetőségem is, ott is csak kártyát viszek.

2020. jan. 5. 09:30
 8/9 anonim ***** válasza:

TV4 az szerintem van, de nem biztos hogy örökre mert nincs fent az oldalukon.:

[link]

Viasat 3 már nincs mert nem lett volna gazdaságos.

2020. jan. 22. 21:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző és az az előttiek vagyok, már FEM3 is van.
2020. jan. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!