MindigTv-hez milyen box-ra van szükségem ha csak az ingyenes csatornákat szeretném nézni?

Figyelt kérdés

Van egy box-om amit a digiTv-s parabolával használtam,(nem amit a digitv ad) ha ebben van DVB-T tuner akkor tudom használni mindigtv-hez?

A tv-ben nincs tuner.

2012. nov. 7. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:
DVB-T tuner kártya megléte szükséges csupán, ami már az újabb TV-ben alapból megvan. Ehhez egy antenna szükséges csupán, nem parabola!
2012. nov. 7. 17:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Légyszíves olvasd már végig figyelmesen hogy mit kérdeztem!

A tv-ben nincs tuner, nem akarok parabolát használni, és tudom hogy csak egy tunerrel rendelkező tv vagy boxra van szükségem. a kérdésem az volt hogy A fent leírt box amit digitv-hez használtam alkalmas erre a feladatra? parabola nélkül, antennával, tuner nélküli tv-vel!?

2012. nov. 7. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Semmilyen műholdvevő nem alkalmas MindigTV-vételre, a Digi TV-s sem. A műholdas (DVB-S) és a földi (DVB-T) sugárzás nem kompatibilis egymással.

Kell venned egy DVB-T vevőt és egy megfelelő antennát.

Itt vannak vevők: [link]

Itt meg antennák: [link]

2012. nov. 8. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!