Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Emag-on Black Friday rendelés...

Emag-on Black Friday rendelés mikor érkezik meg?

Figyelt kérdés

Ezeknek van arcuk 10 napot írni! Csak azt nem tudom, ez most valami jogi-biztonsági duma, vagy frankón 10 napot kell várni a készleten lévő készülékre. (egy olcsó mobiltelefon)

Tudom hogy brutális milliárdos forgalmuk volt, de a 10 nap megdöbbentően sok! ennyi idő alatt külföldről is megérkezne, ráadásul ott olcsóbb, mint az e-mag black friday ára... :( Nagyon nagy csalódás az e-mag.

Vagy remélhetem, hogy hamarabb megérkezik?

2014. dec. 1. 19:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azt nem mondták a reklámban hogy gyors lesz a szállítás csak azt hogy ingyenes. Viszont így hogy ingyenes egy szavad se lehet de mind1 is, inkább hagyjuk a vitatkozást.
2014. dec. 1. 23:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozom, viszont egyre több cégnél ingyenes pl. media marktban is a szállítás. És ez így van jól, ha van verseny.
2014. dec. 2. 00:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Pedig elég rendesen fel volt tüntetve, hogy 10 nap a kiszállítás. Rajtad kívül senkinek nincs baja azzal, hogy bukarestből jön az áru. Ekkora megrendelésszámnál pedig még akkor is normális lenne a 10 nap, ha Magyarországon lenne a raktár.
2014. dec. 3. 10:04
 14/17 A kérdező kommentje:

5. napon átadták a DPD futárnak.

6. napon bekerült a DPD rendszerébe. OUT for delivery - Kiszállításra kész státusszal.

Körülbelül 7 nap alatt szállították ki, csak azért írom, ha valaki mást is érdekel.

(Tényleg leírták. Elrejtve, kisbetűvel :) ) Béke...

2014. dec. 3. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Na látod, csak nem kellett kivárni azt a 10 napot. :-)
2014. dec. 5. 23:28
 16/17 A kérdező kommentje:

November 28-án adtam le a rendelést = Black Friday

December 3-án du. jött meg az áru.

5 nap alatt kaptam meg, ebben benne van 2 nap hétvége is, és péntek este rendeltem.

Tulajdonképpen 3 munkanap alatt megkaptam.

Naugye :)

2014. dec. 6. 02:32
 17/17 anonim ***** válasza:
És te ezért hisztiztél.
2014. dec. 6. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!