Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Emag-on Black Friday rendelés...

Emag-on Black Friday rendelés mikor érkezik meg?

Figyelt kérdés

Ezeknek van arcuk 10 napot írni! Csak azt nem tudom, ez most valami jogi-biztonsági duma, vagy frankón 10 napot kell várni a készleten lévő készülékre. (egy olcsó mobiltelefon)

Tudom hogy brutális milliárdos forgalmuk volt, de a 10 nap megdöbbentően sok! ennyi idő alatt külföldről is megérkezne, ráadásul ott olcsóbb, mint az e-mag black friday ára... :( Nagyon nagy csalódás az e-mag.

Vagy remélhetem, hogy hamarabb megérkezik?

2014. dec. 1. 19:04
1 2
 1/17 Tengor ***** válasza:

Remélheted, de ha nincs raktáron, akkor nincs raktáron.

Egyébként tartott valaki csövet a fejedhez, hogy onnan kell vásárolnod? Szerintem nem...

2014. dec. 1. 19:08
 2/17 A kérdező kommentje:

Nem érted a lényeget. Egyrészt készleten volt, (direkt írtam,) nem tudom honnan veszed hogy nincs készleten, erről szó sem volt, másrészt, senki nem jelezte, hogy 10 napot kell majd várni. Ez kicsit átverés jellegű.

NA de most mit találtam omg, kibaxott romániából, bukarestből!!! jön a cucc, ezt csak a kisbetűs rész tartalmazta. Én meg azt hittem, hogy simán itthon van raktáruk, még egy jó kis videót is kitettek black friday -kor éjféltől,

azt a benyomást keltve, hogy itthon ilyen profi raktáruk van. Ez a megtévesztés művészete, és persze jogilag védve vannak mert le van írva az alábbi szöveg:

"A termékek átvétele jelenleg kizárólag a DPD futárszolgálaton keresztül lehetséges, mivel az eMAG még nem rendelkezik Magyarországon raktárral, illetve bemutatóteremmel.

A megrendelt termékeket átszállítjuk Bukarestből Budapestre a DPD futárszolgálatnak, akik aztán eljuttatják a vásárlóhoz a csomagot. A kiszállítás jelenleg díjmentes!"

2014. dec. 1. 19:15
 3/17 anonim ***** válasza:
Én itt erdélyben a román emag-ról rendeltem black friday-kor (nálunk 21-én volt), azt írták 7 napon belül kézbesítik. A 6.-odik napon :) megérekezett. Viszont több ismerősöm visszajelzéseiből azt hallottam hogy pár napon belül elhozzák a cuccot de black friday-kor több milliós forgalom miatt már nehezebb a helyzet, pláne hogy oda Mo-ra is még ki kell szállítani. Az viszont alap dolog hogy mielött webshopból rendelsz átolvasod az apróbetüs részt, mivel ezt nem tetted meg időben csakis magadat hibáztathatod, pláne hogy senki se kényszerített hogy onnan rendelj, elég nagy a konkurencia, főleg olyan magyar oldalakkal amiknek van hazai raktára.
2014. dec. 1. 19:46
 4/17 A kérdező kommentje:

Jó persze, de eddig ha rendeltem megérkezett hamar, nem tudtam, hogy ennyire felkészületlenek, és hogy nincs magyar raktáruk. Ez azért ciki egy ekkor cégnél, ráadásul nem keveset reklámozzák magukat az utóbbi hónapokban, felteszem sok milliárdért.

Itt a tv-ben most a 28-án, azt mondta a magyar illetékesük, hogy már napközben 1,2 milliárdos forgalmuk volt ami az átlagos napi forgalmuk több mint 100-szorosa.

Durva nagyon, de nem értem miért nem bérelnek raktárat itt és hozzák ide is a raktárkészletüket. Azért nem éppen fair, így elrejteni a 10 napos szállítási feltételt.

Inkorrekt!

2014. dec. 1. 19:53
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem rejtették el, ott volt az apróbetüs részben de ha te nem olvastad el nem ők a hibások. Mellesleg úgytudom romániából indult és itt is csak pár éve lett nagyon ismert és sikeres, mostanra gyűlt össze annyi pénzük hogy terjesztkedjenek de hogy saját raktárjuk legyen több országban arra mág várni kell még pár évet.
2014. dec. 1. 19:59
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném hogy akár építeni is ne tudna egy ekkora cég, miután brutális reklámkampányuk volt, a csapból is ők folytak. TV reklám nagyon drága, ebből gondolom, de lehet más a stratégia és előbb a marketing, utána a gyors kiszállítás. (Ezt a miért nem olvastad el az apróbetűst meg hagyjuk már, a legaljasabb dolgok egyike. Ne legyél az ördög ügyvédje.)
2014. dec. 1. 20:03
 7/17 anonim ***** válasza:
Mivel annyi cuccot arultak itt 1 het alatt, mint maskor par honap alatt, valamilyen szinten logikus, hogy sok idobe telik a szallitas, ennyi rendeles mindenkeppen meghaladja a futarszolgalatot/kat, akikkel dolgoznak. Az meg, hogy a futarszolgalatoknak nincs otszor akkora jarmuparkja erre az 1-2 hetre, nem feltetlen az emag hibaja. Persze abban igazad van, hogy egy magyarorszagi raktar nem lenne rossz nekik, azzal gordulekenyebben mennenek a dolgok.
2014. dec. 1. 20:13
 8/17 Tengor ***** válasza:
88%
Tényleg 10 napos szállítási időn megy a sírás? Mit rendeltél? Lélegeztető gépet v. művesét?
2014. dec. 1. 20:39
 9/17 anonim ***** válasza:

"(Ezt a miért nem olvastad el az apróbetűst meg hagyjuk már, a legaljasabb dolgok egyike. Ne legyél az ördög ügyvédje.)"

Legaljasabb?? Már miért lenne az? Ugyanis pont ezekben van a lényeg, mint ahogy ez a te esetedben IS kiderült.

Mellesleg meg pont ezek a drága reklámokra ment el a pénzük.

Ha továbbra is jól megy soruk remélhetőleg lesznek raktáraik több országban is addig érd be ezzel vagy rendelj máshonnan.

Én is tűkön ültem végig azt a 6 napot mire kiszállították a csomagot de ahogy Tengor is íta nem hiszem hogy annyira fontos lenne az acsomag hogy most ne lehetne kivárni.

Mellesleg az oldalukon azt írja hogy maximum 10 nap az idő tehát az a "felső határ".

2014. dec. 1. 22:57
 10/17 A kérdező kommentje:
Ok, meglátjuk, reméljük a legjobbakat. Nem a csomagkiszállítókkal van a baj, hanem hogy hihetetlen reklámkampány mellett bukarestből jön az árú. Ez azért nem fair. 1 nap alatt több mint 1,2milliárd forint és nem telik itteni raktárra. Ne már...
2014. dec. 1. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!