Laptopot szeretnék venni. Tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

2014. nov. 29. 20:07
1 2
 11/13 cernageza ***** válasza:

Először, gondolkodj el azon, hogy nem-e helyezel bizalmat a használt gépek piacába. Persze nem ismeretlenektől a vaterán, hanem kulturált boltból, leinformálhatóan, garisan.

A másik dolog, hogy ha tisztába jössz az alapvető paraméterekkel, akkor a gepigeny.hu (pl) meg fogja mondani, hogy az adott játék a te kiszemelt konfigoddal van-e köszönőviszonyban, vagy felejtős.

A 100-120e körüli új gépek nem erre vannak kitalálva, erőltetni kár. Ezek irodai munkára, otthoni internetezésre elmennek, és a feladatuk nem is több ennél.

2014. dec. 2. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Tegnap érkezett meg a laptop, amit rendeltem, úgyhogy gyorsan le is teszteltem játékra is.

AMD A10-5750M, Radeon HD 8670M 2GB, 4GB DDR3 RAM, 1TB HDD

115000 Ft volt Black Friday keretében.

A Thief 4 minden gond nélkül megy rajta, pedig idei játék :P

Kérdező, ha van konkrét játék, ami érdekel, akkor megpróbálom azt is letesztelni rajta.

Az 5-ös hozzászólásomban linkelt laptop elég hasonló ehhez (a procija kicsit gyengébb), úgyhogy valószínűleg azon is menne minden, ami az enyémen.

2014. dec. 5. 15:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem szükséges ! Van néhány játék amivel játszani fogok, de gyenge a gépigényük és biztos vagyok benne hogy bőven elmenne... Főleg ha arra laptopra esik a választás amit küldtél, amit köszönök :) (pl.: CS:GO)
2014. dec. 5. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!