Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan kell használni az LG...

Hogyan kell használni az LG Smart TV-hez a Miracast-ot?

Figyelt kérdés

3 laptoppal próbálkoztam... Mindhárom gépen windows 8.1 -es Operációs rendszer van. És egyiken sincs olyan lehetőség, az alábbi linken található leírtak alapján "Új vezeték nélküli kijelző beállítása" 2 laptopot kölcsönben kértem. Az én gépemen nincs HDMI kimenet, a TV-n pedig VGA kábel kimenet nincs... Így esélytelen a kábeles megoldás.

Egy elvileg másik megoldás, az Intel Widi programmal lehetséges, de az telepítéskor kiírja, hogy nem kompatibilis egy rakás mindennel (processzor, hálózati kártya....)

A 3. Megoldás működik a "SmartShare" program, amivel Fotót, Zenét, és Filmeket lehet megosztani, és TV-n lejátszani, de jobban szeretném ha magát a Windows láthatnám a TV-n is. Tehát, mivel a 2-3 megoldás nem az igazi, az elsőre szeretnék választ kapni.

2014. nov. 24. 20:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!