IPad Air vagy Air 2-t éri meg jobban venni? (személyes tapasztalatok érdekelnének)
Figyelt kérdés
tisztában vagyok a különbségekkel, így inkább személyes tapasztalatok érdekelnének. pl. az Air 2-ben kisebb az akkumulátor, ez mennyit befolyásol?,...
mert vagy 40 ezer Ft a különbség a két készülék között és nem tudom megéri-e. mert mikor az Air-t adták ki akkor is mindenki oda volt, hogy milyen gyors. ezért örülnék, ha olyanok írnának akiknek van és napi szinten használják, esetleg mind a kettő megvolt nekik.
a válaszokat előre is köszönöm!
2014. nov. 18. 10:53
1/6 anonim válasza:
Air 2, ha lehet, még brutálisabb az Air-nél. Ha most még nincs is akkora sebességkülönbség, pár év múlva sokat fog érni az, hogy ez egy újabb generáció.
2/6 A kérdező kommentje:
de az akkumulátor mennyivel gyengébb benne? vagyis gyorsabban lemerül?
2014. nov. 20. 13:06
4/6 anonim válasza:
De,az Air 2 gyorsabban merül!90perccel bir kevesebbet,ugyanis a vékonyítás miatt kisebb akkut raktak bele.Én ezért sem váltok sima Airről Air 2-re.
5/6 anonim válasza:
Nekem Air 2-m van, imádom, elég lassan merül, egész napos használat alatt (10 óra kb) sem merül le teljesen.
6/6 anonim válasza:
#4, a kisebb akku mellett azonban a fogyasztása is kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!