Arinika kérdése:
Személyes tapasztalatok a Nintendo 3DS-ről?
Figyelt kérdés
Sokat olvasgattam már a 3dsről. Elég szuper kis kütyü, de én a személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. Mennyi ideig bírja az aksija? Mennyire melegszik játék közben, ha melegszik? Nagyon megerőlteti a szemet? Mennyire gyors? (pl: ha internetezni akarok). Flast támogat?
Vagy bármi, ami esztekbe jut a 3dsről.
2011. nov. 19. 15:52
1/7 anonim válasza:
Nagyon jó. Akksija minimum fényerőn 3D-ben akár 4 óráig bírja. Játék közbe, de más szoftver használata közben sem érezhető a melegedése. Szemet nekem abszolút nem erőlteti meg, bár a végén kicsit a szemem könnyezni szokott. Az indítása icipicit lassú de indítás után sebes mint a szél:-) Internetezni nagyon jó vele.
2/7 A kérdező kommentje:
Ha leveszed a 3d-t meddig bírja?
2011. nov. 21. 01:39
3/7 anonim válasza:
Azt még nem nagyon mértem, de bár ha folyamatosan visszarakom a dokkolójába és teli töltve játszok vele újra akkor 3D-ben 7 órát is képes.
4/7 A kérdező kommentje:
Az egész jó. Szerintem, a héten fogok egyet venni. Már nagyon várom.
Neked van valami, ami nem tetszik benne?
2011. nov. 21. 14:37
5/7 anonim válasza:
Hú hát igazából nincs is olyan ami ne tetszene:D Talán csak az, hogy nem lehet vele képernyőmentéseket készíteni, de az semmi lényegébe. Nekem minden nagyon tetszik benne:-) Ha Nintendo-t veszel új világ tárul eléd, jó szórakozást hozzá előre is, és légy boldog vele!:-)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az infókat. Már nagyon várom én is. Ahogy megjön a fizum, rohanok megvenni. :D
2011. nov. 22. 02:09
7/7 A kérdező kommentje:
Megvettem! Imádom xD
2011. dec. 3. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!