BIOS jelszó megszerzése?
Más megoldás pedig nem lesz. Ha nem tudod kiütni, akkor akár évekig is porosodhat nálad, ha nem tudod eladni senkinek. Amellett az a két óra igazán nem nagy valami...
Adás-vételid van a vételről? Szerviz akkor sem csinálja meg? Más sem vállalja?
Még sosem hallottam olyat, hogy a Windows kéri a BIOS setup jelszavát!
Biztos vagy te ebben?
Végül kikapcsoltam, kivettem az aksit kihúztam a tápkábelt. leszedtem a fedlapot.kiszedtem a ramokat felhúztam a amibios vagy milyen feliratú matricát megtaláltam a jumpert. kihúztam a helyéről , visszaraktam a helyére a ramokat is vissza raktam a fedlapot is. az akksit és a tápot is. erre bekapcsolom. a bekapcsoló gomb meg a töltést jelző led szépen világít fél órán át. nem történik semmi. kiderült hogy a felső alap 1gb-s ramot rosszul raktam vissza. azztán megigazítottam és jó a bios nem kér jelszót. és most sikerült újrahúznom a win 7-et. köszi mindenkinek a választ ment a zöld kéz is. és aki azt írta hogy bios setup jelszava arról fogalmam sincs mit akart vele :D.
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!