Android Lollipop telepítésén gondolkozom. Van a készülékemhez való (Nexus 7-2), de nem vagyok benne biztos, hogy mindent le kell-e mentenem előtte?
Pár 4.3-as és 4.4-es ROM-ot próbáltam a készülékemen, a flashelés nem újdonság, de úgy rémlik, hogy akkor csak a programokat kellett lementenem a készülékemről, a képek, videók és egyéb dokumentumaim megmaradtak.
De most ebben bizonytalan vagyok kicsit.
Szia! Eredeti ROM-okat?
Igen, mindent ments le. Az a legbiztosabb, ha a hivatalos 5.0-t teszed fel a Google Developers oldaláról. Mindenképp tedd fel! Én még várom az OTA-frissítést, nem akarok adb-vel szórakozni. Remélem, legkésőbb hétvégén megjön! :)
Ebben az esetben MINDEN el fog tűnni, az egész SD kártya (pontosabban a beépített memória) formázva lesz, szóval ments le róla mindent.
Tényleg olyan nehéz egy "fastboot flash-al.bat"-ot beírni parancsorba, hogy inkább vársz helyette heteket, amíg lesz OTA frissítés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!