Melyiket vennétek a 3 közül?
Figyelt kérdés
Ezen a három telefonon filózok, nagyon húz a szívem a Nexus felé de sok helyen olvastam, hogy szereti rituálisan kinyírni a hangszórókat és a GPS is meghülyül. Pedig nagyon tetszik az Android 5.0 alap kinézete, szerintem fenomenális lett :D
Édesapámnak G2-je van ami egy kicsit nagy nekem, így még néztem a G2 Mini-t és a G3S-t. Igazából a lézeres fókuszon kívül szinte semmi különbséget nem látok a kettő között hardveresen.
Melyiket vennétek a három közül?
2014. nov. 4. 15:07
1/5 anonim válasza:
Az tény , hogy mind a 3 telefon jó!
Azt vedd amelyik neked tetszik!
Én a Nexus 5-öt venném!
4/5 anonim válasza:
+1 szavazat a Nexus 5-re! :)
U.i.: Egy elégedett Nexus 5 tulaj,és még annyi, hogy tegnap meg jött rá az 5.0-ás frissítés,ami nagyon szuper lett. :)
5/5 anonim válasza:
Én nem hallottam még ilyen hangszóró halálról. Nexus 5!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!