PlayStation 4 vagy PC?
Tudom, hogy ez egyénfüggő, de leírom mindkettőnek az előnyét, és az érdekelne, hogy melyikkel járnék jobban.
Grafika nem érdekel.
PS4:
-Van egy nagy TV-nk, és házimozi, így jó lenne
-A játékok tudom, hogy drágák, de nem kell fejleszteni
-Sok exkluzív
-Engem nagyon vonzz az a PS4, olyan jól néz ki, meg az a kontroller is olyan gerjesztő XD
-A PS4 mellett fent tartanék egy kisebb PC-t, amibe AMD A4, 4GB RAM, és 1GB vidikari lenne, amin elfut a BF3 legalább, mert a BF4-et úgyis PS4-en tolnám
-Amikor játszanék, meg lenne mellettem egy tablet, mert azt is akarok venni, és akkor skype is mehet vagy stb.
-Ezeken kívül 2 haverom is PS4-et akar majd venni
Na, úgyhogy végülis amit a PS4 nem tud, és a multival se lenne baj így.
De viszont ott a PC
Az is ugyanúgy jó lenne, mert ugye kontrollert lehet rá kötni, és egy jó fajta már szinte minden játékot támogat, csiptetős mikrofon elvezetés az ágyra, 5.1 hangfal, és már meg is van a PS4 élmény, és magára a PC-re 220-230 körül szánok, hogy egy jó ideig azt se kelljen fejleszteni, de itt megint hátrány, hogy még a jó élmény mellé meg kell vennem a sok hardvert, pl.: monitort
És még attól félek, hogy egyre jobban a konzolokra fektetik a hangsúlyt, és egyre kevesebb játék jön ki PC-re. Ezért nem tudom.
Leírtam, hogy melyiket milyen körülmények között használnám, és így szerintetek melyikre ruházzak be?
Miért Xbox one?
Max. a kinect miatt, de PS4 jobb szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!