PlayStation 4 vagy PC?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez egyénfüggő, de leírom mindkettőnek az előnyét, és az érdekelne, hogy melyikkel járnék jobban.

Grafika nem érdekel.

PS4:

-Van egy nagy TV-nk, és házimozi, így jó lenne

-A játékok tudom, hogy drágák, de nem kell fejleszteni

-Sok exkluzív

-Engem nagyon vonzz az a PS4, olyan jól néz ki, meg az a kontroller is olyan gerjesztő XD

-A PS4 mellett fent tartanék egy kisebb PC-t, amibe AMD A4, 4GB RAM, és 1GB vidikari lenne, amin elfut a BF3 legalább, mert a BF4-et úgyis PS4-en tolnám

-Amikor játszanék, meg lenne mellettem egy tablet, mert azt is akarok venni, és akkor skype is mehet vagy stb.

-Ezeken kívül 2 haverom is PS4-et akar majd venni

Na, úgyhogy végülis amit a PS4 nem tud, és a multival se lenne baj így.

De viszont ott a PC

Az is ugyanúgy jó lenne, mert ugye kontrollert lehet rá kötni, és egy jó fajta már szinte minden játékot támogat, csiptetős mikrofon elvezetés az ágyra, 5.1 hangfal, és már meg is van a PS4 élmény, és magára a PC-re 220-230 körül szánok, hogy egy jó ideig azt se kelljen fejleszteni, de itt megint hátrány, hogy még a jó élmény mellé meg kell vennem a sok hardvert, pl.: monitort

És még attól félek, hogy egyre jobban a konzolokra fektetik a hangsúlyt, és egyre kevesebb játék jön ki PC-re. Ezért nem tudom.

Leírtam, hogy melyiket milyen körülmények között használnám, és így szerintetek melyikre ruházzak be?

2014. nov. 12. 16:46
 1/5 anonim válasza:
Pc-t is összetudod kötni nagy tv-vel és házimozival ezen ne múljon.. :D
2014. nov. 12. 18:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, de ebbe az a borzasztó dolog, hogy a PC sokkal több mindent tud, sőt a legtöbb kontrollert támogatja szinte az összes játék, TV, 5.1 és ugyanazt tudja mint a konzol, de mégis konzolra jönnek ki előbb a játékok, és PC-re egyre kevesebb, kezdik hanyagolni és ezért félek
2014. nov. 12. 18:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi egyébként a választ
2014. nov. 12. 18:33
 4/5 anonim válasza:
a kettő közül ps4, de amúgy xbox one :D
2014. nov. 12. 18:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Miért Xbox one?

Max. a kinect miatt, de PS4 jobb szerintem

2014. nov. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!