DIGItv-m van, akadozik az adás a HD-s beltérin kb állandóan, a Humax-oson meg nem ez miért van?
A HD adás vételéhez nagyobb teljesítményű, jobb tulajdonságú antenna+fej párosítás szükséges.
Netán jó (pontos) beállítás. Nálam is, ha jön a rossz idő (nagy felhők, eső) előbb akad meg a HD, mint az SD..
De ritkán van gondom, igaz, saját tulajdonom minden eszköz.
Akkor másképp, pedig eddig is érthetően írtam:
A HD adás nagyobb jelszintet kér, vár, követel, kell neki, mint az SD-s (nem nagyfelbontású) vételhez.
Ugyanaz az antenna-fej együttes hiba nélkül kiszolgál egy SD-s beltérit és TV-t, de ugyanaz már HDs-s adáshoz-beltérihez akár határeset is lehet, ami annyit jelent, hogy bármilyen körülmény romlása (felhő-nagyobb felhő-eső-zivatar) már vételi zavarokat okozhat, mint azt tapasztalod.
És az az antenna-beltéri egység, ami képes HD-s vételhez, de akadozik, hiba nélkül kiszolgálja a nem HD-s, hanem SD-s csatornákat.
Így van????
Hol írtad eddig, hogy az SD is akadozik?
Már az első válaszom után pontosítani kellett volna, mert utaltam rá.
3* annyit írtam mint Te, és most nyögöd be, hogy az SD is akadozik.
De ez még így sem pontos, a HD-k hamarabb, az SD -k később akadnak meg!!!
Szép napot, tippet meg nem adok, menj akkor a szolgáltatóhoz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!