Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Macbook Air-t vásárolnék! De...

Macbook Air-t vásárolnék! De melyiket?

Figyelt kérdés

Szeretnék a közeljövőben vásárolni egy Macbbok Air-t!

Azt már eldöntöttem h 13",de még szeretnék bele vmi pluszt!vagy 8gb RAM-ot 4 helyett vagy 256gb SSD-t 128 helyett!

melyik kéne bele inkább?RAM vagy SSD?

2014. nov. 2. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mire használnád?
2014. nov. 2. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Énbramot vennék.de nekem van külső hddm.
2014. nov. 3. 00:09
 3/5 A kérdező kommentje:

nekem is van 1TB külsőm!

főleg netezésre, és képszerkeztésre,és félek hogy hiába van külső vinyóm,hamar begteleik a programokkal a belső

2014. nov. 3. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor inkább több RAM-ot vegyél!
2014. nov. 3. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt mondanám. Nem olcsó, de ilyen tételnél már nem is olyan drága. Hosszú időre veszel egy ilyen gépet, később nem is tudod bővíteni, tehát most tegyél bele mindent, amire szükséged lehet.

Ha mindenképpen csak az egyik, akkor a RAM-ot mondanám.

Nekem 8 gb RAM és 512 SSD van a Retina MacBook Prómban, de komolyabb (például 4k) videóvágás során már határeset, hogy elég-e. Gondolom te nem szeretnél ennyire komoly grafikai munkát végezni az Airen, de azért a 8 giga RAM akkor is megéri, sokat dob a rendszeren. És ki tudja, lehet, hogy két év múlva az OS X 4 gigával már elég lassú lesz.

2014. nov. 3. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!