Macbook Pro vs Macbook Pro Retina?

Figyelt kérdés

Sziasztok, éppen nagy választás előtt állok. Van hogy utaznunk kell, ezért akarnék inkább laptopot, viszont nagy többségben otthoni használatra lesz, ezért is nem fizetnék +ba az air-ért. A kérdés csak az hogy mennyire is éri meg ez a retina? Hisz a kép >#&@&# jó, de olyat hallottam, h ettől lassabb, van h egy oldalon a kép ronda, és ez így feltűnő stb. Másik kérdésem pedig az lenne h kb 350-400.000.- om van rá, melyiket ajánlanátok? PS/Videószerkesztés/3dmodellezés/office/netezés/filmnézés ilyesmi téren lenne használva a gép.

U.I.: Winről hallani se akarok, legyen a magánügyem hogy miért választottam az almát!

2014. szept. 14. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:

ha vágni is fogsz rajta akkor egyértelmű hogy retina

ha csak netezel meg word, excel, stb. akkor nem kell a retina

nekem retina van, nem lassú

2014. szept. 14. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

+1

A vágás, meg a PS miatt retina.

2014. szept. 14. 20:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Millió hála az értelmes válaszért!
2014. szept. 15. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!