Ha kirootolok egy tabletot a vroottal akkor be tudom állitani h pl a san andreast billentyűzetes tokkal tudjam irányítani?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 21:30
1/5 anonim válasza:
A két dolognak egymáshoz semmi köze!
2/5 A kérdező kommentje:
ugy ertem h van e ra valami alkalmazas?
2014. nov. 1. 09:17
3/5 anonim válasza:
Érintést lehet emulálni, de nem billentyűzetre hanem kontrollerre, szóval roothoz van köze, mert az ilyen applikációk igénylik, csak alkalmazás nincs erre a célra. Nem igazán foglalkoznak a fejlesztők ilyesmivel, sőt úgy általánosan nem nagyon foglalkoznak azzal a ténnyel, hogy az android már nem csak a telefonok világában található meg, számos olyan fejlesztés születhetne, ami kimondottan a tabletekre vagy miniPC-kre építkezne, de nem lát benne lehetőséget senki sem. Elméleti síkon simán megoldható az is, amit szeretnél, szóval egy touch emulátort billentyűzetre is létre lehetne hozni, az android ebben nem akadály, de mindenki kontrollerben gondolkodik. Ha van bluetooth a tabletedben, neked is inkább egy kontrollert ajánlanék, vannak kimondottan android kontrollerek, de sok usb-s kontrollert is képes az android lekezelni, ilyen pl. a logitech F310 is.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi! de akkor egy billenytűzetet be tudom álllítani? még az usb joy alkalmazással lehet? mert nekem fontos lenne hogy a játékokat tudjam billentyűzettel irányítani.
2014. nov. 1. 11:21
5/5 anonim válasza:
Épp ezt írtam, hogy sajnos nem! Ezért javasoltam azt, hogy ruházz be egy kontrollerre, ha van bluetooth a tabletben, pl. ez is jó lehet: [link]
Az ár még épp belefér az áfamentességbe, így további költség nem terheli, posta ingyenes ha normál postát választod, kb. a rendeléstől számított 3. héten kapod kézhez. Ha a kontroller nálad nem opció, akkor marad az érintőképernyő. Én is utálom, a fizikai gombokhoz vagyok szokva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!