Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes venni Samsung Galaxy...

Érdemes venni Samsung Galaxy TAB 4 10. 0-át? Ha nem, mért nem?

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem érdemes az ára és a felbontása miatt.
2014. okt. 29. 11:53
 2/4 A kérdező kommentje:
és a 8" os verziót sem?
2014. okt. 29. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Annál is van jobb az árában. Pl az lg gpad 8.3 sokkal jobb vétel.
2014. okt. 29. 12:40
 4/4 anonim válasza:

Nem érdemes. Aránytalanul sokba kerül, szerintem jobbat is lehet kapni, akár táblagépet, telefont, vagy egy alap szintű laptopot. Az android operációs rendszer nem rossz, de egy idő után használhatatlanná válik. A Samsung csak addig érdekelt a dologban, míg meg nem veszed, utána le se sz@rnak. Nekem még Galaxy Tab 10.1-esem volt. 1 év után belassult, újraraktam, míg egyik nap elkezdett magától kikapcsolgatni, és rá egy pár napra pedig teljesen kikapcsolt. Szervízbe bevittem, ahol mondták hogy megnézik és majd telefonálnak. Egy hét múlva felhívtam őket, hogy mi a helyzet, mondták, hogy még rá se néztek. Egy fél órára rá kaptam egy SMS-t, hogy mehetek érte, készen van. Másnap bementem, és közölték, hogy vagy 60.000 FT főpanel csere vagy tégla marad. Természetesen nem fizettem ki ennyit, mert lassan már újat kapok ennyiért, nemhogy egy három éves gépet javítgassak.

Ezenkívül max. egy pendriveot hozzá tudsz kötni, esetleg hdmivel tv-hez vagy projektorhoz tudod kötni. Ha a hordozhatóság a lényeg, javaslom, hogy valami Windows-osat keress, azon legalább a használt programjaidnak egy nagy része elfut.

Amennyiben megveszed, számíts rá, hogy pár éven belül lassulni fog! További kérdésed van, írj üzenetet! :)

2014. okt. 30. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!