Honnan tudom meg, hogy az ipad-emen meddig van garancia?
Figyelt kérdés
Nyertem az egyik netes oldalon egy ipad-et. Bontatlan dobozos a készülék, de átvételkor nem kaptam semmi papírt mellé. A készüléket így ahogy van el szeretném adni, de nem tudom hogyan adjam fel a hirdetést, hogy garanciás-e.
Ha jó helyen olvastam utána, akkor a bekapcsolástól számítva van rá 1 év gyártó garancia vagy jótállás vagy nem tudom mi, de nem értek hozzá.
A doboz hátulján lévő szériakódot beírtam a hivatalos oldalra, de nem dobott ki semmit, hogy meddig van rá garancia.
Akkor most hogy van ez az egész dolog? Garanciás a bontatlan készülékem? ha igen és kérdezi a vevő, hogy meddig akkor hogyan tudnám neki igazolni a dolgot. Vagy nem is kell igazolnom, mivel bontatlan?
Tudom, hülye vagyok ezekhez az elektronikai dolgokhoz...
2014. okt. 28. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!