Hogyan tudok mixet felvenni?
Figyelt kérdés
Van egy Gemini CDMP-7000-res keverőpultom, ami alapvetően ráköthető számítógépre, de valamiért nem hallom a hangot amit kiad. A kérdésem az lenne, hogy úgy felvehető-e egy mix, hogy nem kötöm számítógépre? Valami külső egységgel, vagy valami mással? Esetleg arra megoldás, hogy miért nem hallom a hangot?2014. okt. 26. 18:39
1/3 anonim válasza:
A legjobb az, hogy ha rákötöd a számítógépre, és azzal veszed fel, de a hangfalak nem a számítógépről szólnak, hanem közbeiktatsz egy másik, kicsi keverőt, amiből a master a gépbe megy, az aux meg a hangfalakba. Másik lehetőség egy tisztességes hangkártya, amin van ASIO, ami 2ms latencyvel tud dolgozni, azon már leányálom. Harmadik lehetőség az, hogy kontrollernek használod, és Traktorban intézed az egészet.
2/3 A kérdező kommentje:
Kicsi keverő az van...
Na de a masterbe én RCA csatlakozóval csatlakozom, és a gépen pedig nincs RCA kimenet. A keverőn van AUX csatlakozásra lehetőség, de ehhez külön AUX kábel kell, nem? Mert én csak RCA kábeleket kaptam hozzá...
2014. nov. 8. 18:13
3/3 A kérdező kommentje:
Az AUX kábel csatlakozás eddig tiszta, keverőből a hangfalba AUX kábellel. Na de az RCA hogy megy bele a gépbe, ha nincs olyan csatlakozásra lehetőségem? Úgy nem jó, hogy a nagy keverő masterjéből rákötöm a kis keverő egyik channeljére?
2014. nov. 8. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!