Milyen erősítőt kell vegyek ehhez a hangfalhoz és mély ládához?
Kettő Technics hangszóróm van, 3 way speaker system, model: sb-cs60. Az van ráírva még, hogy impedance 8 ohm, input 120w, music 60w, DIN.
És van egy mély ládám ami: Ultimate Titanium II Symetec TS1000DVC
Úgy kaptam egy ismerőstől, működik is, csak erősítő neki sincs már hozzá, de használta, működik a cucc. A lényeg, hogy én semennyire nem értek a hangteknikához és nem tudom milyen erősítőt kéne vegyek. Ne egy konkrét darabot mondjatok, mert lehet az nekem túl drága lenne, hanem olyan adatokat ami alapján tudjak a neten nézni használt hirdetéseket. Használtan szeretnék venni, mert nem lenne 50-60 ezer forintom egy erősítőre. Na meg a lényeg, hogy nem lesz kihasználva a teljes tudása, legalábbis sima hétköznapokon nem, esetleg ünnepekkor, szilveszter ..stb
Írhattok konkrét márkát, hogy mibe keressek, de ilyen drága modelt fölösleges, mert azt nem tudom megvenni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!