Ehhez a hangfalhoz milyen erősítő kellene?
Üdv!
Kaptam egy 2.1 aktív hangfalat, név szerint
Trust 19019.
Én ezekhez elég analfabéta vagyok, össze tudtam dugni laptoppal. Ha "buliestet" tartunk akkor lényegtelen, viszont ha filmet néznénk, vagy csak tv-t, akkor felmerül a gond, hogy mindig oda kell menni a hangerőt állítgatni. Mit kellene vennem, mini hifit, erősítőt, jól gondolom? Nem számít, ha kicsi teljesítményű lenne,vagy ha nem tudom maximálisan kiélvezni a hangfalteljesítményt, mert egy filmnél úgyse akarom kihasználni a max hangerőt, na de ha tudnék ülve hangot változtatni, na az tuti lenne..
Egyébként a tv és a hangfal scart - rca-val van összekötve, mert a tv-n nincs fejhallgató kimenet, próbáltam rca -->jack (trust kézi dokkoló szabályzójának bemenete) majd onnan rca bevezetése az erősítőbe, vagy szimplán tv kimeneti rca --dokkolón keresztül be erősítőbe, így sajnos nem működött, csak a scart ---rca módon, viszont ugye így nem tudom tv-n keresztül a hangot állítani.
A kérdésem: milyen erősítőt vegyek nagyjából, ha a lényeges célom az, hogy távirányítóval tudjam állítani a hangot, vagy éppen hogy dugjam össze a tv-t a hangfallal, amire nem gondoltam, hogy egy távirányítóval tudjam a hangot állítani?
Köszi a türelmet
Összedugod a tv-vel, 2.1-en hangerő szavályzót feltekered 75-80%-ra, és TV fejhalgató kimenetére csatlakoztatva, a tv távirányítójával tudod szabályozni a hangerőt.
Erősítő meg van benne, a beépített erősítője hajtja a hangszórókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!