Hangszórómhoz keresek erősítőt, t, u, d, n. a nekem ebben segíteni valaki?
a linkelt erősítő max a 2x300-at ha leadja!!
az 2x1000 felirat egy vicc!!!!
Naná, hogy vicc - köszönöm - de még az is taccsra teszi a JBL-eket.
Az illesztésekről meg a kivehető RMS-ről nem is beszélve.
nem nagyon értek hozzá az az igazság! Én erre gondoltam még 280W 8Ohm-on www.bbstudio.hu/spd/84686/Behringer_EP1500_EP1500_EUROPOWER_vegerosito
de ha tudsz ajánlhatsz is valamit!!!!
A linkedből ránézésre nem sok jót olvasok ki, ez egy hidalható erősítő de még az adattáblát sem tudják normálisan kitölteni "450W (40Ohm),Frekvenciaátvitel: 20-2000 Hz"
Ez a berendezés - egy normális specifikáció alapján - 280W-ot ad le (nyilván csúcsban) 8Ohm-os hangfal impedanciára.
A te hangfalaid 150W-ot bírnak tartósan. Ha ezt ráereszted és egyszer megküldöd sirathatod az amúgy jó hangládákat.
Ha sorosan 2-2 db-ot (Re=16 Ohm) tennél rá csatornánként akkor a teljesítmény rovására már illeszthetővé válnának de már nem volna akkora presztízsük.
Párhuzamosan csatornánként 2-2db-ot ha erre a berendezésre kötnél akkor meg kinyírnád a hangfalaid...
Mindent egybevetve, neked egy 100W RMS teljesítményű erőlködő kell (azok sem mennek 100W-tal mielőtt valaki fennhangon ezt hirdetné, tudom, hogy 70-75%-os hatásfokkal lehet jó esetben számolni)arra már rákötheted őket főleg ha négykimenetű, 8 Ohmos terhelhetőségű végfokot nézel.
először is köszi a segítséget!!
erről mi a véleményed??
nem nagyon ismerem ezt a márkát,gagyit meg nem nagyon szeretnék megvenni.
www.argep.hu/popup.asp?pid=203146626&pnr=10001&foto=1
4Ω: 2 x 300WRMS
Sztereó, 8Ω: 2 x 200WRMS
Hídkapcsolás, 8Ω: 1 x 550WRMS
Bemenetek: 1V/20kΩ
Frekvencia átvitel: 20-20,000Hz
Jel/zaj viszony: > 95dB
Áthallási csillapítás: > 60dB
Teljes harm. torzítás: < 0.1%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!